Var olmayan Wi-Fi bulma sorunu

Zompir

Centipat
Daha fazla  
Etrafımda var olmadığını düşündüğüm bir Wi-Fi’yi sürekli telefonum buluyor ve sürekli bana tanıdık geliyor Wi-Fi ismi. Görselde çıkan ilk Wi-Fi isminin yönetici ile bir alakası var mı? Siteye üye olduğumdan beri dikkatimi çekiyor. Yönetici komşumuz mu yoksa telefonum kafayı mı yiyor? Dün ve bu günün görsellerini yükledim.
155BF386-048E-4180-A293-ECEDD1F3B552.png
29F34E73-17C3-45C1-BD7F-C071694EF5B2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Etrafımda var olmadığını düşündüğüm bir Wi-Fi’yi sürekli telefonum buluyor ve sürekli bana tanıdık geliyor Wi-Fi ismi. Görselde çıkan ilk Wi-Fi isminin yönetici ile bir alakası var mı? Siteye üye olduğumdan beri dikkatimi çekiyor. Yönetici komşumuz mu yoksa telefonum kafayı mı yiyor? Dün ve bu günün görsellerini yükledim.

Eğer telefonuna otel, kafe ve benzeri şeyleri kaydetsiysen o Wi-Fi 0 (çubuksuz) bir şekilde en altlarda bir yerde kayıtlı durur. Yan binalardaki Wi-Fi'ler, yeni taşınan komşu veya komşuların Wi-Fi'leri olabilir.

Eğer telefonuna otel, kafe ve benzeri şeyleri kaydetsiysen o Wi-Fi 0 (çubuksuz) bir şekilde en altlarda bir yerde kayıtlı durur. Yan binalardaki Wi-Fi'ler, yeni taşınan komşu veya komşuların Wi-Fi'leri olabilir.
Anlıyorum. Çevremdekiler tesadüf olduğunu düşünüyor. Onların telefonu da aynı wi-fi yi buluyor. Korkum geçti sanırım. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı