Var olmayan Wi-Fi bulma sorunu

Zompir

Centipat
Daha fazla  
Etrafımda var olmadığını düşündüğüm bir Wi-Fi’yi sürekli telefonum buluyor ve sürekli bana tanıdık geliyor Wi-Fi ismi. Görselde çıkan ilk Wi-Fi isminin yönetici ile bir alakası var mı? Siteye üye olduğumdan beri dikkatimi çekiyor. Yönetici komşumuz mu yoksa telefonum kafayı mı yiyor? Dün ve bu günün görsellerini yükledim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer telefonuna otel, kafe ve benzeri şeyleri kaydetsiysen o Wi-Fi 0 (çubuksuz) bir şekilde en altlarda bir yerde kayıtlı durur. Yan binalardaki Wi-Fi'ler, yeni taşınan komşu veya komşuların Wi-Fi'leri olabilir.

Eğer telefonuna otel, kafe ve benzeri şeyleri kaydetsiysen o Wi-Fi 0 (çubuksuz) bir şekilde en altlarda bir yerde kayıtlı durur. Yan binalardaki Wi-Fi'ler, yeni taşınan komşu veya komşuların Wi-Fi'leri olabilir.
Anlıyorum. Çevremdekiler tesadüf olduğunu düşünüyor. Onların telefonu da aynı wi-fi yi buluyor. Korkum geçti sanırım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…