DraugRZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.082 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #11 Protesto amacıyla peronuma oturdum ve sadece oturdum hiçbir iş yapmadım. Birkaç arkadaş kovulma korkusuyla çalışmaya devam etti. Ben bıraktım çalışmadım.
Protesto amacıyla peronuma oturdum ve sadece oturdum hiçbir iş yapmadım. Birkaç arkadaş kovulma korkusuyla çalışmaya devam etti. Ben bıraktım çalışmadım.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 3 Aralık 2024 #12 DraugRZ dedi: Protesto amacıyla peronuma oturdum ve sadece oturdum hiçbir iş yapmadım. Birkaç arkadaş kovulma korkusuyla çalışmaya devam etti. Ben bıraktım çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Kaç aylıksın 9 ay varsa öyle devam et çıkışını verse bile bir maaş ihbar paranı vermek zorunda işe girene kadar işizlik parası da alabilirsin.
DraugRZ dedi: Protesto amacıyla peronuma oturdum ve sadece oturdum hiçbir iş yapmadım. Birkaç arkadaş kovulma korkusuyla çalışmaya devam etti. Ben bıraktım çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Kaç aylıksın 9 ay varsa öyle devam et çıkışını verse bile bir maaş ihbar paranı vermek zorunda işe girene kadar işizlik parası da alabilirsin.
DraugRZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.082 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #13 3 yıllık çalışanım üniversite okuyorum memur olmak için. Utanmasalar sınav için aldığım iznimi de yakacaklar.
3 yıllık çalışanım üniversite okuyorum memur olmak için. Utanmasalar sınav için aldığım iznimi de yakacaklar.