V Vel38 Femtopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 7 15 Ağustos 2020 #1 Bilgisayarıma dün bu virüs bulaştı acaba çözümü var mıdır?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #2 Comodo Anti Virüs hepsinin kökünü kurutuyordu. Virüs hakkında biraz daha bilgi verirseniz daha çok yardımcı olabiliriz
Comodo Anti Virüs hepsinin kökünü kurutuyordu. Virüs hakkında biraz daha bilgi verirseniz daha çok yardımcı olabiliriz
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Ağustos 2020 #3 Vel38 dedi: Bilgisayarıma dün bu virüs bulaştı acaba çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir format hiç de kötü olmaz. İstediğiniz kadar silin, o virüsler genelde silseniz bile ne hikmetse çıkmaz.
Vel38 dedi: Bilgisayarıma dün bu virüs bulaştı acaba çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir format hiç de kötü olmaz. İstediğiniz kadar silin, o virüsler genelde silseniz bile ne hikmetse çıkmaz.
V Vel38 Femtopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 7 15 Ağustos 2020 #4 mustaine dedi: Comodo Anti Virüs hepsinin kökünü kurutuyordu. Virüs hakkında biraz daha bilgi verirseniz daha çok yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... Bütün dosyalar varı uzatısında şuan ve hiçbiri açılmıyor. Vel38 dedi: Bütün dosyalar varı uzatısında şuan ve hiçbiri açılmıyor.Benimde fazla bilgim yok kusura bakmayın ilk defa böyle bir virüs gördüm. Genişletmek için tıkla... Tokiler dedi: Bir format hiç de kötü olmaz. İstediğiniz kadar silin, o virüsler genelde silseniz bile ne hikmetse çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama format kesin çözüm mü?
mustaine dedi: Comodo Anti Virüs hepsinin kökünü kurutuyordu. Virüs hakkında biraz daha bilgi verirseniz daha çok yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... Bütün dosyalar varı uzatısında şuan ve hiçbiri açılmıyor. Vel38 dedi: Bütün dosyalar varı uzatısında şuan ve hiçbiri açılmıyor.Benimde fazla bilgim yok kusura bakmayın ilk defa böyle bir virüs gördüm. Genişletmek için tıkla... Tokiler dedi: Bir format hiç de kötü olmaz. İstediğiniz kadar silin, o virüsler genelde silseniz bile ne hikmetse çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama format kesin çözüm mü?
alperengalip Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 614 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2020 #5 0'Dan bir format atıp eski sisteminizden hiçbir dosya taşımazsanız sorun tamamen ortadan kalkacaktır.
0'Dan bir format atıp eski sisteminizden hiçbir dosya taşımazsanız sorun tamamen ortadan kalkacaktır.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Ağustos 2020 #6 Vel38 dedi: . Bende öyle düşündüm ama format kesin çözüm mü? Genişletmek için tıkla... Kesin ne kelime? Tek atar virüse. alperengalip dedi: 0'Dan bir format atıp eski sisteminizden hiçbir dosya taşımazsanız sorun tamamen ortadan kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Tabi diskleri silmezse bir işe yaramaz. Umarım biliyordur temiz kurulum yapmayı.
Vel38 dedi: . Bende öyle düşündüm ama format kesin çözüm mü? Genişletmek için tıkla... Kesin ne kelime? Tek atar virüse. alperengalip dedi: 0'Dan bir format atıp eski sisteminizden hiçbir dosya taşımazsanız sorun tamamen ortadan kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Tabi diskleri silmezse bir işe yaramaz. Umarım biliyordur temiz kurulum yapmayı.