Varikosel şüphesi

geçti mi kardeşim ağrrıların
hocam gitti doktora 2 tane baktılar.Özele git daha iyiler baktı hemen ultrason verdi bir şey çıkmadı.Niye ağrıyor dedim doktora sıkı şeyler giyme dedi.Ben de giymedim şuanda geçti.Sıcak banyo da yapmamı önermedi.Sper*leri öld*yor.Devlete gittim oda baktı o diyek dokundu hemen hiç birşeyin yok dedi sağlamsın dedi.Sende varsa diyek git doktora ihmale gelmez ben 1 yıldır erteledim.

Damarlar eline geliyormuydu dostum benim elime geliyor ama herkesde mi var o damarlar bilmiyorum

Damarlar eline geliyormuydu dostum benim elime geliyor ama herkesde mi var o damarlar bilmiyorum
Dostum bende sağ testis aşırı aşşağıdaydı ve damarlar şişkindi.Dedim ki kesin varikosel vardır dedim ama hiçbirşey çıkmadı.En iyisi doktor bende varikosel var dedim ama olmadı.Git muayene ol korkma ben korktum sen korkma

Bende internetten araştırıp kendime varikosel teşhisi koydum kardeşim malaseff biraz da psikolojik olarak ağrıtıyorum Salı günü randevu aldım artık hayırlısı 3 gündür ağrı devam ediyor sürekli bi ağrı şeklinde değilde ara ara gelen bi ağrı bakalım inşallah bişey çıkmaz da şu ağrı geçer .

Hocam git doktora kendi kafana göre koyma bende koydum kendimi boş yere strese soktum kendime aşırı sinirliyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…