Merhaba, size bir olayı anlatayım. Dışarıya çıkmıştım önemli bir iş vardı ve iç çamaşırı giymemiştim eve geldim 1 saat sonra sol testiste ağrı başladı birden eskiden yoktu böyle bir semptom. Tam 6-7 gün sürdü, geçti Allah'a şükür 3 gün hissetmedim. Fakat o 3 gün sonra yeniden başladı, bu ağrıda 6-7 gün sürdü. Geçti yine 5 -6 gün eski hayatıma dönmüştüm tabii ben bu süre zarfında doktora gittim. İnceledi ve varioksel var dedi endişeye gerk yok dedi ufak bir sorun dedi. Gençsin dedi bir şey olmaz dedi bende ağrılarım geçmişti dedim 5-6 gündür. Doktorda iyi, iyi dedi kafaya takma dedi. Ve evet arkadaşlar 5-6 gün sonra ağrı yeniden başladı ama öyle eskisi gibi değil bilmiyorum ya psikolojik de olabilir insan içine girince ağrıyı hissetmiyorum, yani kafam dağılınca. Asıl konumuza gelirsek benim sol testisimin varioksel olduğu belli dış görünüşten ama öyle ilk bakışta değil 10-20 saniye aralıksız bakmak lazım. Testis ağrımaya başlıyınca sanki testis değil de bacağım ağrıyor oraya vuryor gibi sizce ne yapmalıyım.