Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.522 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 13:35 #21 marpce dedi: Haklısınız sesleri yazış hissiyatı falan mekanikte daha iyi ama manyetik hevesimi almak istiyorum. Hocam baktım ama siyah rengi yok galiba siyah renk olan ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Onun dışında çok bir önerim yok hocam maalesef manyetikler pek ilgi alanım olmadığı için varmilolar bayağı övülüyordu aslında bakabilirsin.
marpce dedi: Haklısınız sesleri yazış hissiyatı falan mekanikte daha iyi ama manyetik hevesimi almak istiyorum. Hocam baktım ama siyah rengi yok galiba siyah renk olan ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Onun dışında çok bir önerim yok hocam maalesef manyetikler pek ilgi alanım olmadığı için varmilolar bayağı övülüyordu aslında bakabilirsin.
marpce Femtopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:36 #22 Mantar09 dedi: Onun dışında çok bir önerim yok hocam maalesef manyetikler pek ilgi alanım olmadığı için varmilolar bayağı övülüyordu aslında bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu RS6 için bahsettiğiniz kronik RS6 ultradada var mı peki?
Mantar09 dedi: Onun dışında çok bir önerim yok hocam maalesef manyetikler pek ilgi alanım olmadığı için varmilolar bayağı övülüyordu aslında bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu RS6 için bahsettiğiniz kronik RS6 ultradada var mı peki?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.522 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 13:37 #23 marpce dedi: Hocam bu RS6 için bahsettiğiniz kronik RS6 ultradada var mı peki? Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşım da kullanmıştı RS6'lar da var bu sorun Type-C girişi oynuyordu habir kopuyordu bağlantısı.
marpce dedi: Hocam bu RS6 için bahsettiğiniz kronik RS6 ultradada var mı peki? Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşım da kullanmıştı RS6'lar da var bu sorun Type-C girişi oynuyordu habir kopuyordu bağlantısı.
marpce Femtopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:38 #24 Mantar09 dedi: Evet arkadaşım da kullanmıştı RS6'lar da var bu sorun Type-C girişi oynuyordu habir kopuyordu bağlantısı. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl halletti peki garanti falan mı?
Mantar09 dedi: Evet arkadaşım da kullanmıştı RS6'lar da var bu sorun Type-C girişi oynuyordu habir kopuyordu bağlantısı. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl halletti peki garanti falan mı?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.522 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 13:39 #25 marpce dedi: Sorunu nasıl halletti peki garanti falan mı? Genişletmek için tıkla... İade etti.
marpce Femtopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:39 #26 Mantar09 dedi: İade etti. Genişletmek için tıkla... Nereden almıştı hocam.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.522 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 13:40 #27 marpce dedi: Nereden almıştı hocam. Genişletmek için tıkla... Wraith'den almıştı.
marpce Femtopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:42 #28 Mantar09 dedi: Wraith'den almıştı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun bende alayım olmadı iade ya da garanti şeklinde yaparım iyi günler.
Mantar09 dedi: Wraith'den almıştı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun bende alayım olmadı iade ya da garanti şeklinde yaparım iyi günler.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.522 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 13:43 #29 marpce dedi: Anladım hocam sağ olun bende alayım olmadı iade ya da garanti şeklinde yaparım iyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.
marpce dedi: Anladım hocam sağ olun bende alayım olmadı iade ya da garanti şeklinde yaparım iyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.218 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 15:49 #30 marpce dedi: Merhaba klavye bakarken buna denk geldim, pek anlamıyorum, bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim. (klavye) @egemebb hocam siz anlıyordunuz galiba Genişletmek için tıkla... Varmilo güzel klavye, ancak driveri kötü. RS6 bir dönem kullandım, sorun yaşamamıştım ancak Discord'da 2 kişi sorun yaşadım falan diyordu, ayrıca 6kya mekanik almanı tavsiye etmem.
marpce dedi: Merhaba klavye bakarken buna denk geldim, pek anlamıyorum, bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim. (klavye) @egemebb hocam siz anlıyordunuz galiba Genişletmek için tıkla... Varmilo güzel klavye, ancak driveri kötü. RS6 bir dönem kullandım, sorun yaşamamıştım ancak Discord'da 2 kişi sorun yaşadım falan diyordu, ayrıca 6kya mekanik almanı tavsiye etmem.