marpce Femtopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:15 #31 egemebb dedi: Varmilo güzel klavye, ancak driveri kötü. RS6 bir dönem kullandım, sorun yaşamamıştım ancak Discord'da 2 kişi sorun yaşadım falan diyordu, ayrıca 6kya mekanik almanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Daha almadım hocam peki sizce attığım varmilomu yoksa NuPhy BH65 mi? marpce dedi: Daha almadım hocam peki sizce attığım varmilomu yoksa NuPhy BH65 mi? Genişletmek için tıkla... @egemebb ne dersiniz hocam? Son düzenleme: Dün 18:21
egemebb dedi: Varmilo güzel klavye, ancak driveri kötü. RS6 bir dönem kullandım, sorun yaşamamıştım ancak Discord'da 2 kişi sorun yaşadım falan diyordu, ayrıca 6kya mekanik almanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Daha almadım hocam peki sizce attığım varmilomu yoksa NuPhy BH65 mi? marpce dedi: Daha almadım hocam peki sizce attığım varmilomu yoksa NuPhy BH65 mi? Genişletmek için tıkla... @egemebb ne dersiniz hocam?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.218 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:04 #32 marpce dedi: Daha almadım hocam peki sizce attığım varmilomu yoksa NuPhy BH65 mi? @egemebb ne dersiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Spordayim hocam müsait olunca cevaplarım.
marpce dedi: Daha almadım hocam peki sizce attığım varmilomu yoksa NuPhy BH65 mi? @egemebb ne dersiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Spordayim hocam müsait olunca cevaplarım.
marpce Femtopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:47 #33 egemebb dedi: Spordayim hocam müsait olunca cevaplarım. Genişletmek için tıkla... Bakabildiniz mi hocam size zahmet.
egemebb dedi: Spordayim hocam müsait olunca cevaplarım. Genişletmek için tıkla... Bakabildiniz mi hocam size zahmet.