Varsayılan dosya yöneticisi nasıl seçilir?

bla_bla

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Şimdi şöyle bir şey yaşadım; ben Google'in dosya yöneticisinden nefret ediyorum, hiçbir şekilde alışamadım. Sürekli olarak Samsung'un dosya yöneticisini kullandığım için Google'ın dosya yöneticisini devre dışı bıraktım. Tamam şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yok. Sonrasında Gemini'ye bir dosya yüklemem gerekti. Fakat dosya yüklemeye çalıştığımda uygulamadan atıyordu. Ben de dedim ki "Sanırım Google'in dosya yöneticisini devre dışı bıraktığım için oldu". Ayarlara etkinleştirmek için girdim ve uygulama ayarlarını açtım. Ama etkinlestir diye bir tuş bulamadim, yardım edebilecek var mı?

Ayarlar - uygulamalar - varsayılan uygulamalar - dosya yöneticisine git; oradan Samsung dosyaları seçebiliyor olman lazım. Google Dosyalar'ı tamamen kapama sadece varsayılan olmasın, orada Gemini için dosya erişim izni de gözüküyor olması lazım. Açık kalsın o da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar - uygulamalar - varsayılan uygulamalar - dosya yöneticisine git; oradan Samsung dosyaları seçebiliyor olman lazım. Google Dosyalar'ı tamamen kapama sadece varsayılan olmasın, orada Gemini için dosya erişim izni de gözüküyor olması lazım. Açık kalsın o da.

Denedim ama maalesef olmadı varsayılan uygulama seçme menüsü var ama dosya yöneticisi için yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı