Varsayılan iPhone ayarları hakkında ne düşünüyorsunuz? Neredeyse her özellik neden sürekli açık olarak geliyor? Pilin çok hızlı bitmesine sebep olduğunu düşünüyorum sürekli konum servislerinin ve arka plan uygulamalarının açık olması durumunu. Özelleştirme tavsiyeleriniz var mı?
Varsayılan iPhone ayarları hakkında ne düşünüyorsunuz? Neredeyse her özellik neden sürekli açık olarak geliyor? Pilin çok hızlı bitmesine sebep olduğunu düşünüyorum sürekli konum servislerinin ve arka plan uygulamalarının açık olması durumunu. Özelleştirme tavsiyeleriniz var mı?
Daha iyi bir kullanım vermek için. Ben genel olarak her şeyi stok ayarda kullanıyorum iPhone 12 minim var ve çok rahat şekilde günü çıkarabiliyorum sabah saat 7'den akşam 7'ye kadar müzik, dizi tarzı şeyler izliyorum açıkca insanlar bataryayı nasıl bu kadar hızlı bitiriyor anlamıyorum.
Daha iyi bir kullanım vermek için. Ben genel olarak her şeyi stok ayarda kullanıyorum iPhone 12 minim var ve çok rahat şekilde günü çıkarabiliyorum sabah saat 7'den akşam 7'ye kadar müzik, dizi tarzı şeyler izliyorum açıkca insanlar bataryayı nasıl bu kadar hızlı bitiriyor anlamıyorum.
Hocam belki benim telefon modeli eski diye olabilir ama ben boş günümdeysem ve bütün gün elimde telefon varsa telefonu günde iki kere şarj etmek durumunda kalıyorum.
IPhone'da batarya performansını arttırmak için: 1-ekran parlaklığı otomatik olmalı. Manuel parlaklık çok pil tüketir. 2-true tone bulunduğu ortama göre sensör en doğru renk için sürekli ayarlama yapar. Bu da aşırı pil tüketir. True tone kesinlikle kapalı olmalı 3- Ayarlar/Ekran ve parlaklık/Uyandırmak için kaldır kapalı olmalı. 4-ekran ve parlaklık kısmından otomatik kilit 30sn ya da 1dk olmalı 4-Ayarlar/Siri ve arama/ hey Siri'yi kapat. Açık olduğunda pil tüketir. Siri'ye bu komutu söylemedende emir verebilirsin. 5-konum servislerini ya kapat ya da uygulamayı kullanırken olarak ayarla 6-Bluetooth kulaklığın yoksa Bluetooth'u kapat 7-ayarlar/Gizlilik ve güvenlik/ analizler ve iyileştirmeler/İphone analizini paylaşı kapat 8-kullandığın iPhone OLED ekranlı ise Dark mode u aktif et ve ayarlar/ duvar kağıdı kısmından canlı olmayan siyah bir duvar kağıdı yükle.(ekran IPS panel ise bu ayarları yapmana gerek yok) 9-saydamlığı azaltı aktif et 10-kontrastı artırı aktif et 11-arka planda uygulama yenileme kapalı olmalı 12-Ayarlar/Bildirimler kısmından bildirim beklemediğin uygulamaların bildirimlerini kapat. Bu ayarları uygulamanı tavsiye ederim.