B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #1 Merhabalar arkadaşlar, telefonumda kamera düğmesine bastığımda Xperianın kendi kamerası açılıyor, ama ben Google kameranın açılmasını istiyorum. Bu mümkün mü?
Merhabalar arkadaşlar, telefonumda kamera düğmesine bastığımda Xperianın kendi kamerası açılıyor, ama ben Google kameranın açılmasını istiyorum. Bu mümkün mü?
rainblackk Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #2 Evet mümkün. Ayarlar, uygulamalardan xperia camera'yı seç varsayılanları temizle de. Kamera düğmesine bastığında hangi uygulamanın açılmasını isteğini soracaktır.
Evet mümkün. Ayarlar, uygulamalardan xperia camera'yı seç varsayılanları temizle de. Kamera düğmesine bastığında hangi uygulamanın açılmasını isteğini soracaktır.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.697 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #3 Benim samsung s7 edge telefonumda varsayılan kamera uygulamasını nasıl değiştirebilirim,telefonumda custom rom yüklü ve root ludur.. rainblackk dedi: Evet mümkün. Ayarlar, uygulamalardan xperia camera'yı seç varsayılanları temizle de. Kamera düğmesine bastığında hangi uygulamanın açılmasını isteğini soracaktır. Genişletmek için tıkla... Benim samsung s7 edgede varsayılan kamerayı seçme gibi bir durum yok varsayılanları silsem bile olmuyor..
Benim samsung s7 edge telefonumda varsayılan kamera uygulamasını nasıl değiştirebilirim,telefonumda custom rom yüklü ve root ludur.. rainblackk dedi: Evet mümkün. Ayarlar, uygulamalardan xperia camera'yı seç varsayılanları temizle de. Kamera düğmesine bastığında hangi uygulamanın açılmasını isteğini soracaktır. Genişletmek için tıkla... Benim samsung s7 edgede varsayılan kamerayı seçme gibi bir durum yok varsayılanları silsem bile olmuyor..