J jaderael Hectopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2019 #1 Merhaba, Yeni bir program yükleyeceğimde varsayılan kurulum yeri SSD (C sürücüsü)'mdeki Program Files klasörü gözüküyor. Ben bu varsayılanı değiştirip elle değiştirmeden nasıl HDD (D sürücüsü)'ye kurulmasını sağlayabilirim? Teşekkürler
Merhaba, Yeni bir program yükleyeceğimde varsayılan kurulum yeri SSD (C sürücüsü)'mdeki Program Files klasörü gözüküyor. Ben bu varsayılanı değiştirip elle değiştirmeden nasıl HDD (D sürücüsü)'ye kurulmasını sağlayabilirim? Teşekkürler
visu Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 301 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Şubat 2019 #2 W10 Kullanıyorsanız arama kısmına Varsayılan kaydetme konumları yazarsan çıkacaktır
J jaderael Hectopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2019 #3 visu dedi: W10 Kullanıyorsanız arama kısmına Varsayılan kaydetme konumları yazarsan çıkacaktır Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam . Ekstra kısımlarda varmış. Bayağı güzel oldu. Konu kilitlenebilir.
visu dedi: W10 Kullanıyorsanız arama kısmına Varsayılan kaydetme konumları yazarsan çıkacaktır Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam . Ekstra kısımlarda varmış. Bayağı güzel oldu. Konu kilitlenebilir.
2 250004 Kilopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 35 19 Şubat 2019 #4 Hocam konuyla alakası yok fakat bu konudan 2 tane açmışsın. Ceza alabilirsin.
J jaderael Hectopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2019 #5 250004 dedi: Hocam konuyla alakası yok fakat bu konudan 2 tane açmışsın. Ceza alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane açmıştım. İkinciyide göremiyorum zaten.
250004 dedi: Hocam konuyla alakası yok fakat bu konudan 2 tane açmışsın. Ceza alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane açmıştım. İkinciyide göremiyorum zaten.