Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2018 #1 Daha önceden .tar dosyasını winRAR ile açmıştım. .tar dosyasının simgeleri RAR dosyasıymış gibi gözüküyor bu da çok can sıkıcı bir durum. Bu dosyaların simgesini yine eskisi gibi yapmak istiyorum. Yani bu şekilde: Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2018
Daha önceden .tar dosyasını winRAR ile açmıştım. .tar dosyasının simgeleri RAR dosyasıymış gibi gözüküyor bu da çok can sıkıcı bir durum. Bu dosyaların simgesini yine eskisi gibi yapmak istiyorum. Yani bu şekilde:
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 19 Ağustos 2018 #2 WinRar ayarlarından hangi uzantıları açıp açmaması gerektiğini kendin değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2018 #3 THE_MILLER dedi: WinRar ayarlarından hangi uzantıları açıp açmaması gerektiğini kendin değiştirebilirsin. Eki Görüntüle 324505 Genişletmek için tıkla... Hala aynı ve hala daha WinRAR ile açılıyor. Artı 0 Eksi
THE_MILLER dedi: WinRar ayarlarından hangi uzantıları açıp açmaması gerektiğini kendin değiştirebilirsin. Eki Görüntüle 324505 Genişletmek için tıkla... Hala aynı ve hala daha WinRAR ile açılıyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 20 Ağustos 2018 #4 WinRar'ı kaldır. Sistemi yeniden başlat. CCleaner ile süprüntü ve kayıt girdisi temizliği yap. Tekrardan WinRar kur. Kurulumda .tar uzantısını seçme. Artı 0 Eksi
WinRar'ı kaldır. Sistemi yeniden başlat. CCleaner ile süprüntü ve kayıt girdisi temizliği yap. Tekrardan WinRar kur. Kurulumda .tar uzantısını seçme.
KS KS Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2018 #5 THE_MILLER dedi: WinRar'ı kaldır. Sistemi yeniden başlat. CCleaner ile süprüntü ve kayıt girdisi temizliği yap. Tekrardan WinRar kur. Kurulumda .tar uzantısını seçme. Genişletmek için tıkla... CCleaner kullanmadan yapmanın bir yolu yok mu? @THE_MILLER Artı 0 Eksi
THE_MILLER dedi: WinRar'ı kaldır. Sistemi yeniden başlat. CCleaner ile süprüntü ve kayıt girdisi temizliği yap. Tekrardan WinRar kur. Kurulumda .tar uzantısını seçme. Genişletmek için tıkla... CCleaner kullanmadan yapmanın bir yolu yok mu? @THE_MILLER
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 17 Aralık 2020 #6 Scream_00 dedi: CCleaner kullanmadan yapmanın bir yolu yok mu? @THE_MILLER Genişletmek için tıkla... Hocam yapabildiniz mi? Artı 0 Eksi
Scream_00 dedi: CCleaner kullanmadan yapmanın bir yolu yok mu? @THE_MILLER Genişletmek için tıkla... Hocam yapabildiniz mi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Aralık 2020 #7 CMD'yi yönetici olarak başlatıp şu komutu girin: assoc .tar= (Eşittirden sonra boşluk var.) @Darth.Vader Artı 0 Eksi
CMD'yi yönetici olarak başlatıp şu komutu girin: assoc .tar= (Eşittirden sonra boşluk var.) @Darth.Vader
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 17 Aralık 2020 #8 Ellie Williams dedi: CMD'yi yönetici olarak başlatıp şu komutu girin: assoc .tar= (Eşittirden sonra boşluk var.) @Darth.Vader Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam şimdi ne yapayım? Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: CMD'yi yönetici olarak başlatıp şu komutu girin: assoc .tar= (Eşittirden sonra boşluk var.) @Darth.Vader Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam şimdi ne yapayım?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Aralık 2020 #9 Darth.Vader dedi: Yazdım hocam şimdi ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey. O kod uzantının varsayılan programını sıfırlıyor, başka bir şey yapmana gerek yok. Artı 0 Eksi
Darth.Vader dedi: Yazdım hocam şimdi ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey. O kod uzantının varsayılan programını sıfırlıyor, başka bir şey yapmana gerek yok.