Eğer çok sık oyun oynayamayacaksan normal pilde iş görür onun dışında alınır fiyatı da güzel.
Attığın ürün hakkında çok bir fikrim yok. Alternatif olarak bu tarz bir ikili alınabilir.
GP E411 AA 4'lü Usb Pil Şarj Cihazı (Pilsiz) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GP E411 AA 4'lü Usb Pil Şarj Cihazı (Pilsiz) fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GP E411 AA 4'lü Usb Pil Şarj Cihazı (Pilsiz) özelliklerini incele, 307,71 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com GP Recyko Pro 2000 mAh AA 4'lü Şarjlı Kalem Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GP Recyko Pro 2000 mAh AA 4'lü Şarjlı Kalem Pil adet fiyatı 88,54 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! GP Recyko Pro 2000 mAh AA 4'lü Şarjlı Kalem Pil indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Merhaba, umarım iyisinizdir.
Xbox Series S kolunda kullanmak için pil ve pil şarj cihazı arıyordum. Piyasayı araştırdım, bu ürünü mantıklı ve F/P olarak buldum.
Varta Plug 4x2100 Mah AA Şarjlı Pil Şarj Cihazı Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Varta Plug 4x2100 Mah AA Şarjlı Pil Şarj Cihazı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
4 tane 2.100 mAh şarjlı Varta pil zaten 350-400 bandında. Bu cihazın yanında verdikleri için de tercih sebebim olabilir. Pil şarj cihazı ve fiyatı da iyi.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Alınır mı? Bu fiyatlara bundan iyisi var mı? Veya başka öneriniz var mı?
Bulunduğunuz yerde IKEA varsa IKEA ladda pillerini (4 pil + şarj cihazı) şarj cihazıyla beraber alabilirsiniz.
Yoksa Duracell, Varta ve GP sırasıyla olabilir kalite anlamında. Ama GP'lerin fiyatları genelde Duracell ve Varta'dan uygun oluyor.
Evet alabilirsin uygundur. Bu tip şarjlı piller 2000-2500 mAh olabilir.Merhaba, umarım iyisinizdir.
Xbox Series S kolunda kullanmak için pil ve pil şarj cihazı arıyordum. Piyasayı araştırdım, bu ürünü mantıklı ve F/P olarak buldum.
Varta Plug 4x2100 Mah AA Şarjlı Pil Şarj Cihazı Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Varta Plug 4x2100 Mah AA Şarjlı Pil Şarj Cihazı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
4 tane 2.100 mAh şarjlı Varta pil zaten 350-400 bandında. Bu cihazın yanında verdikleri için de tercih sebebim olabilir. Pil şarj cihazı ve fiyatı da iyi.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Alınır mı? Bu fiyatlara bundan iyisi var mı? Veya başka öneriniz var mı?
Maalesef bulunduğum yerde IKEA yok. Sitesinden baktım, stokta yok.
Hocam bütçem 800 civarında. Fazla yukarıya çıkamam. Peki siz hangi markayı neden tercih ederdiniz? Hangisini önerirsiniz? Ayrıca benim için en önemli olan pilin ömrüdür. Bir kere alayım seneler boyu rahat ve her şarjda uzun süre dayansın mantığındayım.
Varta iyidir hocam, GP'ye göre bence daha iyi bir seçenek.
Pil ömrüne gelince 1800-2100 gibi kapasitedeki piller genelde 1000 kez şarj edilebilir tabii bu teorik ve ideal durumdaki durumdur.
2400 ve üstü piller genelde 500 kere şarj edilebilirler.
Öyle ya da böyle pillerin kimyası gereği bir ömürleri vardır. Mümkün olduğu kadar maksimum verimi almak istiyorsanız şunlara dikkat edin.
Tam olarak bitmemiş bir pille az bitmiş pili aynı anda şarj etmeyin. Olurda ileride farklı kapasitede piller de alırsanız bu tip 2 pili aynı anda şarj eden şarj cihazlarıyla 2 farklı kapasitedeki pili beraber şarj etmeyin.
Her ne kadar piller dolunca akım kesilse ve akım koruması olsa bile pilleri dolunca şarjdan çıkarın uzun süre beklemesin dolduktan sonra prizde.