Varta powerbank alınır mı?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Varta akü olarak gayet kaliteli marka ancak powerbank ürettiğini bilmiyordum. Linkteki sizce alınır mı? iPhone 13 kullanıyorum. Kablolu kullandığımda sağlıklı ve hızlı şarj eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Varta akü olarak gayet kaliteli marka ancak powerbank ürettiğini bilmiyordum. Linkteki sizce alınır mı? iPhone 13 kullanıyorum. Kablolu kullandığımda sağlıklı ve hızlı şarj eder mi?
Varta iyide Amazon kötü.

Hocam 5000 MAH için çok yüksek fiyat. Size tam olarak nasıl bir şey lazım ve bütçeniz nedir? Çünkü 1000 TL'ye 20.000 MAH hızlı şarj destekli modeller bile var.
Kaliteli marka olması yeterli. Mah değeri de ne kadar çok olursa o kadsr iyi tabiki de

Varta iyide Amazon kötü.
Katılmıyorum. Hemen hemen her şeyi amazondan satın alıyorum en hızlı ve güvenli orası getiriyor.

Kaliteli marka olması yeterli. Mah değeri de ne kadar çok olursa o kadsr iyi tabiki de

Katılmıyorum. Hemen hemen her şeyi amazondan satın alıyorum en hızlı ve güvenli orası getiriyor.
Sizin için manyetik magsafe olması önemliyse eğer Varta güzel tabii ki de. Kalitelidir de. Ama manyetik olmasa da kablosuz şarj olsun derseniz ona göre de seçenekleri değerlendirebiliriz.

Son düzenleme:
Kaliteli marka olması yeterli. mAh değeri de ne kadar çok olursa o kadsr iyi tabii ki de

Katılmıyorum. Hemen hemen her şeyi Amazon'dan satın alıyorum en hızlı ve güvenli orası getiriyor.

Ürünü aldınız mı? Ben de iPhone 15 Pro için almayı düşünüyorum. Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı