779221 Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.342 Makaleler 4 Çözümler 38 Bugün 19:25 #1 Vartayı akü ve pillerde görüyordum ama powerbank için uzun ömürlü olur mu? Ve powerbank kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Varta Power on Demand Power Bank 10.000 mAh : Amazon.com.tr: Elektronik Varta Power on Demand Power Bank 10.000 mAh : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Son düzenleme: Bugün 19:40
Vartayı akü ve pillerde görüyordum ama powerbank için uzun ömürlü olur mu? Ve powerbank kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Varta Power on Demand Power Bank 10.000 mAh : Amazon.com.tr: Elektronik Varta Power on Demand Power Bank 10.000 mAh : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
M mlH81 Yoctopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:36 #2 779221 dedi: Vartayı akü ve pillerde görüyordum ama powerbank için uzun ömürlü olur mu? Ve powerbank kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... varta önermem en kötü polosmart falan al kullanırken bilgisayarının usb girişinden sakın şarj etme ilk aldığında şarjı full olana kadar doldur yoksa göstergeleri yanlış gösterebiliyor güneş ışığına maruz bırakma
779221 dedi: Vartayı akü ve pillerde görüyordum ama powerbank için uzun ömürlü olur mu? Ve powerbank kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... varta önermem en kötü polosmart falan al kullanırken bilgisayarının usb girişinden sakın şarj etme ilk aldığında şarjı full olana kadar doldur yoksa göstergeleri yanlış gösterebiliyor güneş ışığına maruz bırakma