Vatan 12400F - 4060 sistem alınır mı?

Hocam güzel bu sistem zaten vatan da yeni çıktı. Ben Ryzen'cı olduğum için Intel hakkında pek bilgim yok ama iyiye benziyor alınabilir. Ama yine de Ryzen'lı bir kasa bak bir de hocam fiyat biraz daha artarsa 32 GB yap rahatlarsın.

Peki 5k farkla Ti yapmak mı mantıklı yoksa değmez mi

Bu fiyata böyle sistemi bulmuşsun tabi ki alacaksın. Şimdi sana buraya gelip alma diyenler direk sipariş vermiştir emin ol. Sende yarın gidersin mağazaya stok kalmadı derler .. Sistem 1 de marka asus evet tercih edilebilir diğerine göre ama kasa mesh panel değil. havalar çok sıcak bi tık sorun olabilir soğutmasında. diğer 2. sistemde +79 tl farkla zalmanın mesh kasayı seçersen bir sorun olmadan kullanırsın diye düşünüyorum. Gigabyte kötü bir marka asla değil.

Bende sistem alacağım ama 25-26 bin tl bandında sanırım agustos ayının ortalarında i5 13400f/4060 Tİ sistemler gelebilirmiş. Bende beklemedeyim. Yoksa güzel sistem. 12400f ve 4060 arasında dağlar kadar fark yok sonuçta.

Hocam işlemci hızı 2.4 düşük değil mi? Ayrıca hocam bu internetten satış mağazalarda yok Online özel bu.

Hocam işlemci hızı 2.4 düşük değil mi? Ayrıca hocam bu internetten satış mağazalarda yok Online özel bu.
Sistem 2 olan mağazalarda satılıyor, sistem 1 dediğiniz gibi online imiş bende şimdi farkettim. Hangisi uyarsa artık size kalmış. İşlemci hızı düşük değil merak etmeyin canavar gibi işlemci.

Kral bahsettiğin gibi bi fırsat çıkarsa konuyu hortlatır mısın?bende bekleyebilirim acelem yok

Hocam 2 sistemin linkini de atar mısın?

Sistem 2 olan mağazalarda satılıyor, sistem 1 dediğiniz gibi Online imiş bende şimdi fark ettim. Hangisi uyarsa artık size kalmış. İşlemci hızı düşük değil merak etmeyin canavar gibi işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…