"VATAN-12400F-RTX 4060" sistem alınır mı?

slayerninja90325

Hectopat
Daha fazla  
Sistemi rastgele dolaşırken gördüm. Bence gayet makul bir fiyata satılıyor fakat aklıma takılan tek şey PSU ve anakart onlardan emin değilim. Acaba bilgisi olan var mı? Ve bunların dışında iyi bir sistem mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi olur.
B760M-P secmeni de oneririm.

Hocam AMD ekran kartları hakkında çok bir bilgim yok 4060'tan iyi midir sence? Ayrıca kronik bir sorunu vs. var mı?

Hocam AMD ekran kartları hakkında çok bir bilgim yok 4060'tan iyi midir sence? Ayrıca kronik bir sorunu vs. var mı?
Her oynadigim oyunda DLSS olacak, NVIDIA'nin yazilimini her yerde kullanacagim derseniz önermem 6700XT'li sistemi. Onun disinda her durumda oneririm. Kronik bir sorunu vs. yok.
Ayrica hem daha ucuz, hem 1TB SSD avantaji var.

Ben anakartı yükseltmenizi tavsiye ederim, bende H610M k var biraz pişmanlık var.

Hocam benim RAM 32 GB ancak anakarttan dolayı faydasını tam göremiyorum bütün değerler dikkate alınmalı.
Anakartta ram'de 3200mhz destekli. Zaten 3600 ve 3200 arasında performans farkı da yok denebilecek kadar az. Gerek yok anakarta ekstra para vermeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…