Palit köklü ve bilinir bir markadır. Duymamış olmanız o markanın kötü olması anlamına gelmez. İnternetten "Palit güvenilir mi?" diye aratarak çıkan sonuçlara göz atabilirsiniz.
MSI RX 5600 XT GAMING MX 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
O sorunlar bayağı azaldı. Gelen güncellemeler ile olanlar da çözülüyor. İlk zamanlarda alınmazdı ancak bu zamanda 2060 yerine alınabilir bence. Aradaki fiyat farkı 400 TL çünkü.
MSI RX 5600 XT GAMING MX 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam @riseofthefallensigma nin çıkardığı sistemde güzel onu alabilirsiniz ben acele topladım tek tek toplamadım. Şu an müsait değilim ama o bütçeye 5600xt sığar.
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
6400 TL RAM 8 GB, ancak ekran kartı 2060-2060S gücünde. İleride 8 GB RAM daha ekleyerek gayet güzel kullanırsınız. Ayrıca 5000 serisi ekran kartlarda sıkıntılar bayağı azaldı, sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Önerilen driverları kullanırsanız sıkıntı çekmezsiniz.