Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 28 Aralık 2020 #21 Oxuz dedi: Battle Gold | Intel i5-14600KF | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bir arkadaşımın önerisi daha 4 gün önce almış sorunsuz eline ulaşmış bu sistem nasıl hocam kasası falan. Genişletmek için tıkla... Berbat sistem. Vatan'daki RTX 2060 sistemi alin. Bu videonun 10.dakikasini açıp kasaya bakin ayni bu şekilde kullanacaksınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oxuz dedi: Battle Gold | Intel i5-14600KF | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bir arkadaşımın önerisi daha 4 gün önce almış sorunsuz eline ulaşmış bu sistem nasıl hocam kasası falan. Genişletmek için tıkla... Berbat sistem. Vatan'daki RTX 2060 sistemi alin. Bu videonun 10.dakikasini açıp kasaya bakin ayni bu şekilde kullanacaksınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oxuz Picopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #22 Adem Yıldız_ dedi: Berbat sistem. Vatan'daki RTX 2060 sistemi alin. Bu videonun 10.dakikasini açıp kasaya bakin ayni bu şekilde kullanacaksınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun ilginiz için Corsair Carbide Spec Delta olan bir sistem buldum 1TB HDD + M.2 500GB SSD ekledim 7386 gibi bir fiyat oldu bunu alacağım. Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Not: Kasa Corsair Carbide Spec Delta olacak.
Adem Yıldız_ dedi: Berbat sistem. Vatan'daki RTX 2060 sistemi alin. Bu videonun 10.dakikasini açıp kasaya bakin ayni bu şekilde kullanacaksınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun ilginiz için Corsair Carbide Spec Delta olan bir sistem buldum 1TB HDD + M.2 500GB SSD ekledim 7386 gibi bir fiyat oldu bunu alacağım. Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Not: Kasa Corsair Carbide Spec Delta olacak.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 28 Aralık 2020 #23 Oxuz dedi: Hocam sağ olun ilginiz için Corsair Carbide Spec Delta olan bir sistem buldum 1TB HDD + M.2 500GB SSD ekledim 7386 gibi bir fiyat oldu bunu alacağım. Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Not: Kasa Corsair Carbide Spec Delta olacak. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi iyi değil bu sistemin.
Oxuz dedi: Hocam sağ olun ilginiz için Corsair Carbide Spec Delta olan bir sistem buldum 1TB HDD + M.2 500GB SSD ekledim 7386 gibi bir fiyat oldu bunu alacağım. Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Not: Kasa Corsair Carbide Spec Delta olacak. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi iyi değil bu sistemin.
B birisiyim Decapat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #24 Oxuz dedi: Hocam sağ olun ilginiz için Corsair Carbide Spec Delta olan bir sistem buldum 1TB HDD + M.2 500GB SSD ekledim 7386 gibi bir fiyat oldu bunu alacağım. Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Not: Kasa Corsair Carbide Spec Delta olacak. Genişletmek için tıkla... SSD daha iyi olabilir ama oradaki seçilebilenler de yetersiz. Bir James Donkey seçilebilir.
Oxuz dedi: Hocam sağ olun ilginiz için Corsair Carbide Spec Delta olan bir sistem buldum 1TB HDD + M.2 500GB SSD ekledim 7386 gibi bir fiyat oldu bunu alacağım. Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Not: Kasa Corsair Carbide Spec Delta olacak. Genişletmek için tıkla... SSD daha iyi olabilir ama oradaki seçilebilenler de yetersiz. Bir James Donkey seçilebilir.