Vatan 4060 hazır sistem alınır mı?

mahmutdemirdas

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.

Sistem parçaları nasıl alınır mı?

Ayrıca şu anki monitörüm 2K. Sadece LoL oynarım. Ara sıra hikayeli oyunlarda olabilir. Bütçem 4070 yetmiyor. Almışken DDR5 alayım dedim. Ekran kartini ileride yükseltirim. Değerli düşüncelerinize ihtiyacım var.

2. elden aslında 6800XT tercihi baya uygun oluyor 2K için. Olur derseniz 30K bütçeyle bir şeyler toplamaya çalışayım. Şuan 2K için uygun sistem bir tek bu var.
Ancak bu da pek uygun denemez.

Kusura bakmayın 5 kuruş etmez vatan şu anakarttan öyle bi stok yapmış ki kaç yıl oldu tüm sistemlerinde var.
Kaç yıl oldu derken? Nisan 2023'te duyuruldu zaten anakart. Siz 2030'da falan mısınız hocam?

Şöyle bir şey yapabildim. 2X16GB 6000MHz CL30 RAM hem ileriye dönük olur. B650M-P anakart ise 2xM2 slotuyla ileride size M2'nizi sattırmaz depolama için.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/UZDZ99TC
2. el tercih edebilirim derseniz şuan gayet uygun bu ikili.

Son düzenleme:
Vatandan hiçbir şey alınmaz bu bir. İkincisi o sistemin benzeri 19 20ye satılıyor.

Ne demek Vatan Bilgisayar'dan hiçbir şey alınmaz? İndirim olursa bal gibi alınır. Geçenlerde i5 12400F + 4060 sistemi 19 bine topladım. Öyle bilip bilmeden laf atma her markaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demekki o kadar çok sisteme dizmişler ki beni bıktırdılar vatandan hep hazır sistem bakıyorum hep karşıma çıktı.
Sen git 2.el ürüne bak. Bu sistemlere para verme yazık.

Ne demek Vatan Bilgisayar'dan hiçbir şey alınmaz? İndirim olursa bal gibi alınır. Geçenlerde i5 12400F + 4060 sistemi 19 bine topladım. Öyle bilip bilmeden laf atma her markaya.

Sistemden memnun musunuz? 20.999 TL'ye aynısını almayı düşünüyorum Vatan Bilgisayar'dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…