MrSongo16 Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #11 mutiant dedi: Aldım, çok memmunum. Fakat soğutucusu dandik, zaten pahalı da değil. Bilgisayar ısınmıyor. Ama güzel bir soğutucu almak mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Alacağım sistem bu sizinkiyle çok bir fark yok sanırsam fiyatı da iyi gibi.
mutiant dedi: Aldım, çok memmunum. Fakat soğutucusu dandik, zaten pahalı da değil. Bilgisayar ısınmıyor. Ama güzel bir soğutucu almak mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Alacağım sistem bu sizinkiyle çok bir fark yok sanırsam fiyatı da iyi gibi.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.911 Çözümler 12 Yer Midland 28 Ağustos 2024 #12 MrSongo16 dedi: Anladım teşekkür ederim. Alacağım sistem bu sizinkiyle çok bir fark yok sanırsam fiyatı da iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Benimkinden farklı hocam, anakart gıgabyte değil. PSU kasanın PSU'su değil. Soğutucu yok. Ama fiyatı iyi hocam, alın sorun olmaz. Ekran kartının markası Zotac, benimkisi ASUS. Ama sorun olmaz zotac iyidir.
MrSongo16 dedi: Anladım teşekkür ederim. Alacağım sistem bu sizinkiyle çok bir fark yok sanırsam fiyatı da iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Benimkinden farklı hocam, anakart gıgabyte değil. PSU kasanın PSU'su değil. Soğutucu yok. Ama fiyatı iyi hocam, alın sorun olmaz. Ekran kartının markası Zotac, benimkisi ASUS. Ama sorun olmaz zotac iyidir.
MrSongo16 Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #13 mutiant dedi: Benimkinden farklı hocam, anakart Gigabyte değil. PSU kasanın PSU'su değil. Soğutucu yok. Ama fiyatı iyi hocam, alın sorun olmaz. Ekran kartının markası Zotac, benimkisi ASUS. Ama sorun olmaz Zotac iyidir. Genişletmek için tıkla... INTEL I5 12400F-PRO H610M-E-RTX 4060 V2 OC-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-PRO H610M-E-RTX 4060 V2 OC-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son kez bir göz gezdirdim ve bunu almaya karar verdim iyi mi sizce.
mutiant dedi: Benimkinden farklı hocam, anakart Gigabyte değil. PSU kasanın PSU'su değil. Soğutucu yok. Ama fiyatı iyi hocam, alın sorun olmaz. Ekran kartının markası Zotac, benimkisi ASUS. Ama sorun olmaz Zotac iyidir. Genişletmek için tıkla... INTEL I5 12400F-PRO H610M-E-RTX 4060 V2 OC-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-PRO H610M-E-RTX 4060 V2 OC-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son kez bir göz gezdirdim ve bunu almaya karar verdim iyi mi sizce.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.911 Çözümler 12 Yer Midland 28 Ağustos 2024 #14 Kesinlikle alın. MrSongo16 dedi: INTEL I5 12400F-PRO H610M-E-RTX 4060 V2 OC-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-PRO H610M-E-RTX 4060 V2 OC-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son kez bir göz gezdirdim ve bunu almaya karar verdim iyi mi sizce. Genişletmek için tıkla...
Kesinlikle alın. MrSongo16 dedi: INTEL I5 12400F-PRO H610M-E-RTX 4060 V2 OC-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-PRO H610M-E-RTX 4060 V2 OC-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son kez bir göz gezdirdim ve bunu almaya karar verdim iyi mi sizce. Genişletmek için tıkla...