VATAN-BAYRAM sistem alınır mı?

Kral sistemi az önce aldım inşallah bir sorun çıkarmaz RAM'i Corsair yaptım kasayı da 209 TL farkla yükselttim.
Hocam hayırlı olsun, bu sistem benim de aklıma takıldı da kasa olarak hangisini seçtiniz acaba? 203 TL yazanı mı kastetmek istediniz veya orada konuşup başka kasa mı seçtiniz? Bunun dışında taksit seçenekleri konusunda bir bilginiz var mı ve sistemi anında aldınız mı yoksa kurulum için bir süre beklemek mi lazım? Monitör dahil 30k bütçem var da (monitör hariç 25-26k'ya kasayı kapatmak istiyorum maksimum) tavsiye eder misiniz?

Teşekkür ederim öncelikle kral evet 203 TL yazanı kast etmiştim orada sistemdeki seçtiğim parçaları gösterdim onlarda direk seçtiler taksit olarak bazı kartlara 9 ay var vade ile vadesiz 3 taksit var ama sistemi hemen vermediler kasa ve SSD ellerinde yokmuş en geç cuma gelir dediler.

Bu fiyata başka yok ben ondan aldım kasa biraz canımı sıktı bir de PSU ne kadar kaliteli onu bilmiyorum onun haricinde sistem çok iyi diyebilirim bu fiyata bir tane daha olduğunu sanmıyorum.

Anladım hocam çok sağ olun. İlk defa masaüstü bilgisayar kullanacağım da bu konularda çok bilgili değilim. Peki stok fan ile mi kullanmayı düşünüyorsunuz?

Anladım hocam çok sağ olun. İlk defa masaüstü bilgisayar kullanacağım da bu konularda çok bilgili değilim. Peki stok fan ile mi kullanmayı düşünüyorsunuz?

Evet ilk başlarda stok fan ile kullanmayı düşünüyorum bir yıl sonra işlemciyi de değiştireceğim 13400F yapacağım sizin imkanınız varsa işlemciyi 13400F yapın bence.

Evet ilk başlarda stok fan ile kullanmayı düşünüyorum bir yıl sonra işlemciyi de değiştireceğim 13400F yapacağım sizin imkanınız varsa işlemciyi 13400F yapın bence.

Hocam çok sağ olun ilgilendiniz, ben de aynı şekilde aldım sizinle. 13400F yapmak isterdim de zora sokuyordu beni 30 bin üstüne çıkmak (monitör alacaktım çünkü ek).

Hocam çok sağ olun ilgilendiniz, ben de aynı şekilde aldım sizinle. 13400F yapmak isterdim de zora sokuyordu beni 30 bin üstüne çıkmak (monitör alacaktım çünkü ek).

İkimize de hayırlı olsun o zaman umarım uzun yıllar mutlu şekilde kullanırız.

Kral senin sisteminde fanları biraz sesli çalışıyor mu ?

Son düzenleme:
İkimize de hayırlı olsun o zaman umarım uzun yıllar mutlu şekilde kullanırız.

Kral senin sisteminde fanları biraz sesli çalışıyor mu?

Kasanın fanını BIOS'tan, ekran kartınınkini MSI Afterburner ile ayarlayabilirsiniz.

Kasanın fanını BIOS'tan, ekran kartınınkini MSI Afterburner ile ayarlayabilirsiniz.
Kral biraz uğultulu sadece fazla rahatsız etmiyor bu arada bannerlordda ultrada ortalama 160 200 arası alıyorum benchmarkta ama 1 saat oynayınca bu değerler ortalama 10 15 fps düşüyor normalmi bu ? sıcaklıktan olabilir mi ?

Birde benim eski sistemimdede olan bir sorun var fps yüksek olmasına rağmen kasıyor bu bilgisayarda yapmaz diye düşündüm ama yapıyor galiba sorun elektrik sisteminde

Sıcaklıktan olabilir normal.
FPS yüksek olmasına rağmen kasma sebebi monitörden olabilir. Kaç Hz?

75 hz ama 144hz de aldım lakin fark etmedi 73 fps sabit olunca akıcı ama 72 veya 74 olursa o stabilize gidiyo ve hiç akıcı gelmiyo

Şuan bu pc de 73 fps olsada akıcı değil ama eski pc de freesync vardı bunda yok dp alınca gsync yapıcam belki düzelir öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…