VATAN-BAYRAM sistem alınır mı?

G-sync var mı monitörde? Varsa açmayı deneyin.
Gsync yok ama freesync var galiba amd bir özellikle freesync monitörlere gsync getirmiş onun için de dp kablosu lazım yarın alıcam kabloyu o zaman gsync olucak büyük ihtimal

Gsync yok ama freesync var galiba amd bir özellikle freesync monitörlere gsync getirmiş onun için de dp kablosu lazım yarın alıcam kabloyu o zaman gsync olucak büyük ihtimal
kral birde şu sorun var pc de oyun oynarken yakınlar çok kaliteli ama uzaklar biraz kötü ve özellikle bannerlordda bazı nesneler sadece yakınına gidince hd oluyo onun harici pixel gibi gözüküyor bu neden olabilir gsync olmadığı için olabilir mi ?

Çözünürlükten dolayıdır. Eğer render aldığı çözünürlüğü artırabiliyor isen yani DLSS kalite açabiliyorsan açıp dene.

İkimize de hayırlı olsun o zaman umarım uzun yıllar mutlu şekilde kullanırız.

Kral senin sisteminde fanları biraz sesli çalışıyor mu ?
Hocam daha önce masaüstü kullanmadığım için bir karşılaştırma yapamıyorum ama sesli çalışıyor biraz. Fakat rahatsız edecek düzeyde değil, oyuncu dizüstü bilgisayarları ile kıyaslayınca sessiz bile kalıyor bence. Program üzerinden (Aida 64) stres testi de yaptım fan sesi doğal olarak aşırı düzeyde arttı onun dışında oyunlarda rahatsız etmedi beni fan sesi.

Çözünürlükten dolayıdır. Eğer render aldığı çözünürlüğü artırabiliyor isen yani DLSS kalite açabiliyorsan açıp dene.
dlss açınca daha kötü oluyor

Kral bütün oyunlarda böyle şuanda nvdia denetim masasından bir ayar falan yapmam gerekiyor mu yoksa kart mı arızalı sence fps de bir sıkıntı yok ama görüntü baya kötü eski sistemimde böyle değildi

Son düzenleme:
Nvidia denetim masasından 3D ayari olmasi lazim onu performanstan kaliteye çekmeyi dene. Sürücü güncel mi?
İstersen yeni konu aç bunun için.

Nvidia denetim masasından 3D ayari olmasi lazim onu performanstan kaliteye çekmeyi dene. Sürücü güncel mi?
İstersen yeni konu aç bunun için.
Kalitede sürücüde güncel bios güncellemesi yapamadım daha onla alakalı olabilir mi acaba şu kabloyu alıp yeni konu açıcam

Kalitede sürücüde güncel bios güncellemesi yapamadım daha onla alakalı olabilir mi acaba şu kabloyu alıp yeni konu açıcam
Hocam güç seçeneklerinden yüksek performansa ayarladınız mı bilgisayarı? Bios güncellemesi ile alakası olduğunu düşünmüyorum hocam çünkü ben de yapmadım güncellemeyi. Bence monitör ile ilgili sıkıntınız çünkü fps iyi ama görüntü kötü demişsiniz. Bu işlerden pek anlamıyorum ama vga ile bağlamak ile display port kablosu ile bağlamak arasında fark oluyor deneyimlediğim kadarıyla. Bahsettiğiniz problem en çok hangi oyunda oluyor hocam, ben de merak ettim o oyunda deneyeyim eğer oyun bende varsa.

kral bannerlordda bariz belli uzaklar baya kötü youtube da bazı videolarda belli ediyor

kral bannerlordda bariz belli uzaklar baya kötü youtube da bazı videolarda belli ediyor
birde cs 2 ölüm maçı fps değerlerin nedir acaba ?

birde cs 2 ölüm maçı fps değerlerin nedir acaba ?
Hocam sizin mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın, bildirimlerin arasında kaynamış. Hocam maalesef CS 2 oynamıyorum ondan test edemedim fakat sizin bahsettiğiniz durumu daha iyi anladım. Bazı oyunları oynarken bayağı ses çıkıyor bundan dolayı sesli çalışıyor demenizin nedenini daha iyi anladım. Bu arada şöyle bir şey fark ettim ekran kartının jelatini sökülmemişti; sizde de öyle olabilir, isterseniz bir göz atın. Problem olur mu bilmiyorum ama plastik parçanın üzerinde böyle jelatin var, devamında da vardı onu söktüm fakat fotoğraftaki kısım çıkmıyor. Hazır sisteme gelirsek sesli çalışması dışında bir problem yaşamadım doğrusu aşırı sesli olmasa da bazı oyunlarda kendisini hissettiriyor bu ses. Sizin de düşüncelerinizi merak ettim doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…