Hocam evet. Hem DDR5 ve bu işlemci bariz bir şekilde 14400Fden oyun testlerinde önde gözüküyor. Sanırım buna yöneleceğim. Fiyat ve kasa içeriği olarak gayet uygun olduğunu düşünüyorum.
Hocam evet. Hem DDR5 ve bu işlemci bariz bir şekilde 14400Fden oyun testlerinde önde gözüküyor. Sanırım buna yöneleceğim. Fiyat ve kasa içeriği olarak gayet uygun olduğunu düşünüyorum.
Linkteki sistemi alacaksanız anakartı yükseltmenizi tavsiye ederim. Ben alırken B650M-R yaptım. RAM'ler biraz kötü ve yükseltme seçenekleri de çok iyi değil fakat bu fiyata 4070S'li sistem alınca bir şeyden illa ki kısıyorlar. SSD'yi de 800 lira vererek 1 TB yapabilirsiniz.
Linkteki sistemi alacaksanız anakartı yükseltmenizi tavsiye ederim. Ben alırken B650M-R yaptım. RAM'ler biraz kötü ve yükseltme seçenekleri de çok iyi değil fakat bu fiyata 4070S'li sistem alınca bir şeyden illaki kısıyorlar. SSD'yi de 800 lira vererek 1 TB yapabilirsiniz.
Ben sizin yerinizde olsam SSD ve RAM'e dokunmayıp olduğu gibi alıp daha sonradan ayrı alırdım o parçaları ve elimdeki ürünleri de makul bir fiyata çıkarırdım. Hayırlı olsun.