Enzell Hectopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #1 Merhaba. Yaşım 14. Vatan Bilgisayar'dan ekran kartı almak istiyorum. RX 460. Mağaza içinde 18 yaş altı alışveriş yapabilir miyim? Kendim yapacağım. Teşekkurler.
Merhaba. Yaşım 14. Vatan Bilgisayar'dan ekran kartı almak istiyorum. RX 460. Mağaza içinde 18 yaş altı alışveriş yapabilir miyim? Kendim yapacağım. Teşekkurler.
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #2 Elinde paranla giriyorsun, istediğin kartı söylüyorsun ve kasadan ödemeni yapıp mutlu mutlu ayrılıyorsun dostum. Herhangi yaş sınırlandırması yok. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2017
Elinde paranla giriyorsun, istediğin kartı söylüyorsun ve kasadan ödemeni yapıp mutlu mutlu ayrılıyorsun dostum. Herhangi yaş sınırlandırması yok.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.591 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2017 #3 Alabilirsin fakat alacaksan Sapphire veya Asus alma pek iyi şeyler duymuyorum hakkında MSI bulabilirsen al.
Alabilirsin fakat alacaksan Sapphire veya Asus alma pek iyi şeyler duymuyorum hakkında MSI bulabilirsen al.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #4 Sapphire'de alınır Asus'da alınır duyduğun/okuduğun şehir efsanelerine inanma. Paran varsa alışverişini yaparsın.
Sapphire'de alınır Asus'da alınır duyduğun/okuduğun şehir efsanelerine inanma. Paran varsa alışverişini yaparsın.
Enzell Hectopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #5 Ad ve Soyadı ve adres istiyor. Sanırsam bir sorun olmaz değilmi? Bazı forumlarda garanti vb. için gerekli denmekte.
Ad ve Soyadı ve adres istiyor. Sanırsam bir sorun olmaz değilmi? Bazı forumlarda garanti vb. için gerekli denmekte.
Alperen4423 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.132 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul\Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #6 Enzell dedi: Ad ve Soyadı ve adres istiyor. Sanırsam bir sorun olmaz değilmi? Bazı forumlarda garanti vb. için gerekli denmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam markete gidince nasıl alışveriş yapıyorsanız öyle yapıyorsunuz. Yaş kısıtlaması felan yok.
Enzell dedi: Ad ve Soyadı ve adres istiyor. Sanırsam bir sorun olmaz değilmi? Bazı forumlarda garanti vb. için gerekli denmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam markete gidince nasıl alışveriş yapıyorsanız öyle yapıyorsunuz. Yaş kısıtlaması felan yok.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.740 Makaleler 21 Çözümler 99 29 Temmuz 2017 #7 İnternet üzerinden bile yaparsın.
canererten96 Megapat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 452 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2017 #8 Çekinilcek bir şey yok sen yeter ki paradan bahset [emoji16]