Vatan Bilgisayar 18 Yaş Altına Bilgisayar Toplamaması

Enes 12321

Decapat
Ben girdim Vatan Bilgisayar'a adama toplattım, şunu alacağım diye gösterdim, alacağım diye umutlandım. Sonra nakit mi olacak dedi, evet dedim. Adam bir şaşkına döndü. Yanında bir tane daha adam vardı ona sordu 15 yaş alınır mı diye. Sonra o adam birisi böyle aldı yani (ailesiz almış ve mahkemelik oldu dedi, yani benim gibi tek 3000 TL PC almış. Bence yalan attı.) Sonra adam telefonla birisini aradı o da olmaz dedi. Bu sadece bende mi böyle oldu :( Çerkezköy şubesindeydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam neden ben oraya gittigimde sistemi topladı da nakit degince şaşkına döndü.
Aradım Vatan'ı magazada önceden birisi almış aileden habersiz babası sonra magazada olay çıkarmış ama sadece orada geçerli ailenle gelmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında 18 yaş altına fatura kesebilir bir sorun yok. Ancak sorumluluk almak istememişlerdir. Daha önceden başlarına bir durum geldiyse temkinli davranıyorlardır. Çünkü daha sonradan anne babanın gelip ya bu çocuk daha kaç yaşında bu kadar para ile gelmişte sen buna bunları veriyorsun gibi bir muhabbet ile karşılaşmamak için vermemişlerdir.

Ben girdim Vatan Bilgisayar'a adama toplattım, şunu alacağım diye gösterdim, alacağım diye umutlandım. Sonra nakit mi olacak dedi, evet dedim. Adam bir şaşkına döndü. Yanında bir tane daha adam vardı ona sordu 15 yaş alınır mı diye. Sonra o adam birisi böyle aldı yani (ailesiz almış ve mahkemelik oldu dedi, yani benim gibi tek 3000 TL PC almış. Bence yalan attı.) Sonra adam telefonla birisini aradı o da olmaz dedi. Bu sadece bende mi böyle oldu :( Çerkezköy şubesindeydi.
Gerizekalılık diz boyu yapmış 😡

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı