VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
1MS modunu açtığımızda parlaklık yarıya kadar düşüyor. IPS panel olduğu için çoğu monitörlerde bu problem ile karşılaşırsın. Parlaklık yarıya düşmese bile 1MS gerçek değerini vermez. Kutudan HDMI kablosu çıkıyor. 1050-Ti ile 144 HZ'yi alabildim. Fakat ben monitörün diğer özelliklerini kullanabilmek için DP kablosu aldım. Vatan Bilgisayar'dan ödemeyi yaptıktan sonra görevliler ışık sızması, ölü piksel kontrolü yaptılar. Problem çıkmadı. Ek olarak bana göre IPS panelde en kaliteli renk doygunluğunu veren monitör budur.
1ms modunu açtığımızda parlaklık yarıya kadar düşüyor. IPS panel olduğu için çoğu monitörlerde bu problem ile karşılaşırsın. Parlaklık yarıya düşmese bile 1ms gerçek değerini vermez. Kutudan HDMI kablosu çıkıyor. 1050-TI ile 144 Hz'yi alabildim. Fakat ben monitörün diğer özelliklerini kullanabilmek için DP kablosu aldım. Vatan Bilgisayar'dan ödemeyi yaptıktan sonra görevliler ışık sızması, ölü piksel kontrolü yaptılar. Problem çıkmadı. Ek olarak bana göre IPS panelde en kaliteli renk doygunluğunu veren monitör budur.
HDMI kablosunu bağladığınızda bazı monitör özelliklerini kullanmanıza izin vermiyor. Örnek olarak, yanıt verme zamanı, siyah dengeleme, 1MS modu, FreeSync gibi özellikleri kullandırtmıyor.