Vatan Bilgisayar %30 indirim

acemi7

Hectopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar %30 indirim uygulamasını belirli günlerde artık uygulanacakmış. Özel günlerde falan denildiğini duydum. Acaba kurban bayramında %30 indirim olur mu? Nedir bu belirli ve özel günler? Orada çalışan birisi ya da bilgi sahibi olan birisi olayı aydınlatırsa sevinirim.

Arkadaşım Vatan bu sene hiç %30 indirim yapmadı. Eskiden her hafta sonu indirim olurdu, şimdi her hafta sonu da yapmıyorlar. Bu sene indirimleri %10 civarında oldu hep.

Ablam vatan bilgisayarda çalışıyor. %30 indirim hafta sonları artık olmayacak diyor. Normal fiyatın biraz daha düşüğüne satıyorlarmış.

Arkadaşım Vatan bu sene hiç %30 indirim yapmadı. Eskiden her hafta sonu indirim olurdu, şimdi her hafta sonu da yapmıyorlar. Bu sene indirimleri %10 civarında oldu hep.
Valla ben almaya niyetlendiğim zaman %30 indirimle 3000 liraya sistem çıkarmışlardı. Ben düşünüp karar vereseye hafta içi fiyatlar uçtu ve hafta sonu %30 indirimi kaldırdıklarını açıkladılar. Benim sistem oldu 3300 lira. 300 lira az bir para değil. Benim bütçe 2000 idi sonra yükselttim 2500 e en son artık 3000 e yükselttim. Daha fazla yükseltemem. Bayrama kadar intihar etmeden sabırla bekleyeceğim. Bayramda indirim olmazsa aranızdan ayrılabilirim.

Ben çok bekledim bu sene %30 indirimi ama karne günü bile yapmadılar.

3300 TL' lik sistem bayramda %10 indirim yapsalar 3000 civarına düşer rahat. Büyük ihtimal de bayramda ufak da olsa yapacaklardır indirim.

Benim topladığım sistemin ederi 3350 civarı şu an. % 30 indirim olsa 3000'in altına iner. Mükemmel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…