Vatan Bilgisayar 3500 TL toplama bilgisayar tavsiyesi

BasTurK43

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu hafta sonu 3500 TL'ye oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum vatan bilgisayardan bana sistem tavsiyesi verir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde bir sistem topladım kendimce kasa olarak da Zalman Z3 Plus+600LE modelini kullanabilirsiniz. 3600 TL civarına geliyor sistem fiyat olarak. Hangi şubeden toplamayı düşünüyorsunuz bu arada?

Dosya Ekleri

• sistem13.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 349
Güzel bir sistem oldu. RAM olarak ben her zaman Kingston'u tavsiye ediyorum fakat Vatan'da oldukça pahalı. Güç kaynağı olarakta Aerocool 600W 80 Plus tavsiye ediyorum fakat o da Vatan'da yok. Bu ikisini farklı yerlerden almanı öneririm.
Ekran kartını RX 480'i temsil etmesi için koydum fiyatları hemen hemen aynı olacaktır.

Dosya Ekleri

• SDSD.JPG
    65,9 KB · Görüntüleme: 258
Öneriniz için teşekkürler. Peki neden nvidia değil amd.

Bu şekilde bir sistem topladım kendimce kasa olarak da Zalman Z3 Plus+600LE modelini kullanabilirsiniz. 3600 TL civarına geliyor sistem fiyat olarak. Hangi şubeden toplamayı düşünüyorsunuz bu arada?
Öneriniz için teşekkürler. Vatandan toplamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…