Vatan Bilgisayar 4 aylık parçaları iade alır mı?

RB_Sezorin

Decapat
10 ay önce Vatan Bilgisayar'dan PC topladım ve 1 kere RAM'inde sorun çıktı, geri falan gönderdik ve defalarca FPS sorunum var diyerek götürdüm. En sonunda bir daha sorunum çıkarsa değişim yapacaklarını söylemişlerdi 3-4 ay önce. Ben bu bilgisayarı nasıl iade edebilirim? Nasıl parça değişimi yapabilirim? En uygunu da bunu verip başka toplayabilir miyim üstüne ekleyerek?

1 hafta içinde direk değişim. 1 haftadan sonra garantiye yolluyorlar. En azından bana öyle dediler.

İade kabul etmezler, parça garantisi devam ediyorsa ve parça sorunluysa garantiye yollarlar ardından firma uygun görürse yeni parça yollarlar.
Olacaklara örnek;
Ben bir mouse almıştım Vatan' dan bozuldu. Garantiye yolladım yenisini verdiler sonra yenisi de bozuldu. Onu da yolladım bir daha yenisini yolladılar bu sefer dedim "istemiyorum" (Çoktan yeni mouse almıştım.)
Dedim " Ürün taze iade talep ediyorum"
"Yok" dediler "Bizle alakası yok üretici firma ile alakası falan var" dediler.
Ben " O zaman geri yolluyorum firmaya" dedim.
"Bizi uğraştırma falan" dediler. Zorla yollattım mesele para da değil prensip.
1 ay sonra falan iade kabul ettiler verdiler paramı o zamandan beri Vatan' dan bir şey almıyorum.

Ekran kartımda sorun çıktı. 5 ay sonra Vatan aracılığı ile garantiye gönderdim, ekran kartımın BIOS güncellenip geri gönderdiler ve aynı sorun devam etti. Ben de yeniden göndererek ücretini istiyorum Vatan Bilgisayar'dan başka ekran kartı alacağımı söyledim. 1 hafta geçmeden bana çek olarak iade ettiler ücretini ve başka ekran kartı aldım. Sorun halen devam etti meğer sorun bende imiş. Sonuçta ilgi alaka görünce fiyat farkı gözetmeksizin vatan bilgisayardan alıyorum her elektronik ihtiyacımı. Nedeni ise destek muazzam, garanti süreci zarfında yapıldı işlemler ve mağduriyet yaşamadım tam tersine memnuniyet gerek müşteri temsilcileri gerek çalışanlar doğrultusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…