Vatan Bilgisayar 42 bin TL hazır sistem sistem önerisi

Bütçe
46000

enesgurgil

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle kartıma 12 ayda çok az faiz eklendiği için Vatan'dan taksitle almayı seçtiğimi göz önünde bulundurursanız sevinirim. Aşağıdaki sistemin anakartını MSI Pro B650M-B AMD, SSD'sini WD 500GB blue ile değiştirip alacağım. Total'de 42000 412 ay taksitle 47000 oluyor 5000 12 ay için uygun geldi gözüme. Sizce fiyatına göre uygun mudur yahut daha iyi alternatifi var mıdır vatan da? Ek olarak 12 ay taksitli hali bundan iyi olan farklı bir platformdan sistem öneriniz var mı?

Son düzenleme:
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ssdyi 1tb yapsan 42bine geliyor attığın sistem ney bilmiyorum linki koymayı unutmuşsun

bahsettiğim siste
aynı sistemmiş ya
bence bu fiyata iyi sistem
taksitli almak zorundayım ve faizi çok çok az başka sitelerden 12 taksitle alsam 55kya yakın cıkar

bahsettiğim siste

taksitli almak zorundayım ve faizi çok çok az başka sitelerden 12 taksitle alsam 55kya yakın cıkar
vatan iyidir hocam bende sistemi oradan aldım ve diğer sitelerden çok daha uyguna aldım faizide az ise bence alınır

vatan iyidir hocam bende sistemi oradan aldım ve diğer sitelerden çok daha uyguna aldım faizide az ise bence alınır
faizi çok çok az, kuvettürkün kartına çok az faiz koyuyor vatan, biraz gelen yorumlara bakayım sonrasını değerlendireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…