Vatan Bilgisayar alınan parçaları takar mı?

Parçaları Vatan Bilgisiyar'dan aldıysanız kurulum yapıyorlar.
Ama hazır kasa almayacağım hocam bu saydığım 4 parçayı alacağım. Yani kendi bilgisayarımdaki SSD falan yeni aldığım anakarta takılacak. Bu kadarını da yapıyorlar mı? Sıfırdan kasa almayı düşünmüyorum çünkü kendi Psu'um falan var zaten kasada.

Ama hazır kasa almayacağım hocam bu saydığım 4 parçayı alacağım. Yani kendi bilgisayarımdaki SSD falan yeni aldığım anakarta takılacak. Bu kadarını da yapıyorlar mı? Sıfırdan kasa almayı düşünmüyorum çünkü kendi Psu'um falan var zaten kasada.
Yapıyorlar hocam geçenlerde yeni ssd'mi takmışlardı.

Yapıyorlar hocam geçenlerde yeni ssd'mi takmışlardı.
Sağolun hocam. Parçaları alacağım zaman nolur nolmaz arayıp bir sorarım mesaj bölümünden sorduğumda mağazaya sormamı falan söylemişlerdi. Dediğiniz gibi takarlarsa harika olur bilgisayarcılar artık bu işlere deli para alıyorlar.

Sağolun hocam. Parçaları alacağım zaman nolur nolmaz arayıp bir sorarım mesaj bölümünden sorduğumda mağazaya sormamı falan söylemişlerdi. Dediğiniz gibi takarlarsa harika olur bilgisayarcılar artık bu işlere deli para alıyorlar.
Rica ederim hocam şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle.

Konu hakkında bilgim yok ama kendinde takabilirsin, çok zor değil.
Yok hocam benim için imkansız. Kablolaması falan fistan da var çünkü hani SSD falan olsa sadece takılır da anakart komple değişecek termal macunu işlemcisi falan takılacak beni aşar o iş. Bu arada kasayı götürdüğümde orada kasama uygun 1 2 tane fan da bulabilir miyim stokları oluyor mu? Aldığım parçaları taşımak zaten iş olacak çünkü de fazladan parça taşımamak işime yarar.

Teknoloji mağazası illaki fan bulursun.

Yani bende hiç toplamadım ama olsa toplarım. Onun keyfi bir başka olur çünkü.
Sağolun. Kesinlikle başka olur ama ben keyfi kullanırken almayı tercih ediyorum diyelim. Takma işleri bence standart kullanıcı için zor bir iş. İşi bilen için çok keyifli olduğuna eminim parçaları takması bile tatmin edici çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı