@Ahmet Bilge ya bu nasıl bir oyundur, bu nasıl bir çözünürlüktür, bu nasıl bir görüntüdür, bu nasıl bir bilgisayardır çok sabırsızım hemen sistemimi toplayıp bu oyunu oynamak istiyorum.
En iyisini yapmışsınız. Ekipmanlar, SSD ve soğutucu gibi şeyler daha sonra da alınabilir. Hatta ben 7 yıllık Casper klavye ve monitörle oynuyorum. Hem de 1440x900 çözünürlüğü var. Ancak yapacak bir şey yok ileride alırım dedim. Sonuçta Ekran kartından kısıp monitöre yatırmak mantıklı gelmedi. Yaza monitör ve SSD alacağım.
En iyisini yapmışsınız. Ekipmanlar, SSD ve soğutucu gibi şeyler daha sonra da alınabilir. Hatta ben 7 yıllık Casper klavye ve monitörle oynuyorum. Hem de 1440x900 çözünürlüğü var. Ancak yapacak bir şey yok ileride alırım dedim. Sonuçta Ekran kartından kısıp monitöre yatırmak mantıklı gelmedi. Yaza monitör ve SSD alacağım.
aynen katılıyorum size benim ilk başlta aklımda r9 280x li bi sistem vardı içinde ssd klavye, mouse filan ne ararsanız vardı toplam 3200 tl lik bir sistemdi ama sonradan dedim ki uzun süre değişmeyeceğim parçalara yatırım yapayım
Ben şöyle yapmıştım eski bilgisayarımdan toplam 15 günde falan bayağı bir oyun indirmiştim. Daha sonra yeni bilgisayarı kurunca ev ağına bağladım ikisini de. Ağ üzerinden yolladım dosyaları.
Bilgisayarı açık bırakabilirsiniz. Daha sonra yeni bilgisayarınız geldiğinde ikisini aynı modem üzerinden ağa bağlayın ve ev grubu kurun. İkisini de bu ev grubuna dahil edin. Son olarak oyunlarınızın bulunduğu klasörü paylaşıma açın ve yeni bilgisayarınızdan ağ bölümünde paylaşılan dosyaları kopyala yapıştır ile istediğiniz yere atın. Siz oyunları indirin ve bilgisayarı alın daha detaylı anlatırım. Son olarak benim tavsiye ettiğim sistemi almaya özen gösterin. Overclock size 3-5 FPS kazandırır. Ancak o iki ekran kartı arasında çok yüksek FPS farkı var. Para vermişken iyisini alın derim. Oyun bilgisayarında en önemli parça ekran kartıdır.