Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #121 Silinen üye dedi: Aynen öyle, dövüp, ağladıktan sonra onu güldürmeye çalışamıyoruz. Beni dövüyor da. Genişletmek için tıkla... Kardeşe şiddete karşıyız.
Silinen üye dedi: Aynen öyle, dövüp, ağladıktan sonra onu güldürmeye çalışamıyoruz. Beni dövüyor da. Genişletmek için tıkla... Kardeşe şiddete karşıyız.
Jacobs2544 Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #122 Adion dedi: Kardeşe şiddete karşıyız. Genişletmek için tıkla... Şiddet az kalıyor. Lol'de kasmış Rengar olur birden üzerine atlar tek atar. Abim aynen öyle, feedleyen annem.
Adion dedi: Kardeşe şiddete karşıyız. Genişletmek için tıkla... Şiddet az kalıyor. Lol'de kasmış Rengar olur birden üzerine atlar tek atar. Abim aynen öyle, feedleyen annem.
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #123 Silinen üye dedi: Şiddet az kalıyor. Lol'de kasmış Rengar olur birden üzerine atlar tek atar. Abim aynen öyle, feedleyen annem. Genişletmek için tıkla... Rengar maalesef artık öyle değil. Darius demek daha doğru olur.
Silinen üye dedi: Şiddet az kalıyor. Lol'de kasmış Rengar olur birden üzerine atlar tek atar. Abim aynen öyle, feedleyen annem. Genişletmek için tıkla... Rengar maalesef artık öyle değil. Darius demek daha doğru olur.
Jacobs2544 Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #124 Adion dedi: Rengar maalesef artık öyle değil. Darius demek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Tek yumrukla Amerikan kapıyı kırdı. Arada o kapı ben oluyorum.
Adion dedi: Rengar maalesef artık öyle değil. Darius demek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Tek yumrukla Amerikan kapıyı kırdı. Arada o kapı ben oluyorum.