Vatan Bilgisayar Alış-Veriş

Ankara'da tavsiye edilen vatan bilgisayar yokmu Gönül rahatlığı ile toplattıracağım ?

Tamamdır bu akşam bilgisayarı sipariş vereceğim. Elime geçince sizi haberdar edeceğim. Stok fan yeter dedim onu kullanacağım. Sizin ayarlarızı isterim ben konuyu izleyin etiketlerim windows konusunda bir arkadaşımın orjinal win8.1 ini alacağım sağolsun halledecek benim için. Ondaki ürün anahtarıyla benimki de aktifleşir demi ?

Ankara'da tavsiye edilen vatan bilgisayar yokmu Gönül rahatlığı ile toplattıracağım ?
Ben malatyalıyım bi fikrim yok

Tamamdır bu akşam bilgisayarı sipariş vereceğim. Elime geçince sizi haberdar edeceğim.

Oyun testlerini bekliyorum.

Windows konusunda bir arkadaşımın orjinal win 8.1 ini alacağım sağolsun halledecek benim için. Ondaki ürün anahtarıyla benimki de aktifleşir demi ?

Ürün anahtarını onun kullanmamış olması lazım. Bir ürün anahtarı 1 bilgisayarda kullanılabilir.

Oyun testlerini bekliyorum.

Ürün anahtarını onun kullanmamış olması lazım. Bir ürün anahtarı 1 bilgisayarda kullanılabilir.
Tamam bi konu açar benchmarkları paylaşırım
Bi şekilde hallederim umarım windowsu .

Tamamdır hocam hayırlı olsun şimdiden. Bir sorun olduğunda ya da ayarlar lazım olduğunda beni etiketlemeniz yeter. Ayrıca ürün anahtarını arkadaşınız kullandıysa 2 bilgisayarda aynı ürün anahtarı olmuyor. Yani kullanamazsınız. Öğrenciyseniz Dreamspark üzerinden ücretsiz Windows alabilirsiniz.

Dreamspark konusuyla biraz uğraştım dün . Bi form yolladım bakalım nolacak Sağolun buarada , ayarlar konusunda etiketleyeceğim sizi

Dreamspark konusuyla biraz uğraştım dün . Bi form yolladım bakalım nolacak Sağolun buarada , ayarlar konusunda etiketleyeceğim sizi

5-10 saat arası dönerler size. Kabul ediltikten sonra gerisi kolay. Soracağınız bir soru varsa cevaplarım, DreamSpark ile haşinleşir oldum geçenlerde.

Yüzde otuz indirim olur mu bu yakınlarda?

Arkadaşlar vatan'da hangi zamanlar %30 indirim uygulanıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…