Vatan Bilgisayar Alış-Veriş

Sistemi satın aldım . Tek değişiklik oraya gidince msi ın para iadesi kampanyasını gördüm babamla konuştum o da razı oldu gaming 3 aldım 100 tl para iadesi alacağım.Ordaki çalışan win 7 ultimate 64 bit attı.İleriki bi zamanda 28.1 atarım inşallah.

@Adion Vatan bilgisayardaki adam benim bilgisayara win7 ultimate 64 bit kurdu. Benim harddiskim aşırı derecede kötü olduğundan bilgisayar çok yavaş. Yarın gidip ssd alacağım. Sorum şu : Bende orjinal windows 8.1 bulunuyor.Ben bu işletim sistemini nasıl ssd ye yükleyeceğim ? Hiçbir bilgim yok.

Hayırlı olsun öncelikle. İşletim sistemi kurmaları ilginç. Hiç böyle bir şey duymamıştım. Sorunuza gelirsek öncelikle işletim sisteminiz DVD olarak mı bulunuyor yoksa key olarak mı? Ona göre yardımcı olacağım.

Teşekkür ederim. Demo gibi bişey attı heralde key olarak bulunuyor flash belleğe atacak arkadaşım.

Teşekkür ederim. Demo gibi bişey attı heralde key olarak bulunuyor flash belleğe atacak arkadaşım.
Hocam öncelikle şuradaki linklerden indirin. Daha sonra Rufus indirip şuradaki videoya bakarak adım adım usb belleğe yazın Windows'u. Bunları yaptıktan sonra kurulum kısmını anlatacağım.
Şimdi baktım da anlatmama bile gerek yok. Recep Baltaş sağolsun her konuda video çekiyor. Bu konuda da bir rehberleri var. Buyrun bu videoyu takip ederek yapabilirsiniz. Sizin anakartınızla biosu aynı olması gerek. Yani boot menüsü tamamen aynıdır.

@Adion bunları indirmem şuan işime yarar mı ssd yi yarın alacağım ve flashı arkadaş hazırlayacak

@Adion bunları indirmem şuan işime yarar mı ssd yi yarın alacağım ve flashı arkadaş hazırlayacak
Belleği arkadaşınız hazırlayacaksa sadece ondan belleği UEFI destekli yapmasını isteyin ve son attığım videodaki rehbere bakarak Windows'u kurun. Fakat dediğim gibi sistemin hızlı açılmasını istiyorsanız kesinlikle UEFI kurulum yapmalısınız. Eğer arkadaşınız yapmayı bilmiyorsa siz yapın attığım videolara bakarak.

UEFI li hazırlamayı bilmiyormuş ben yapacağım sanırım

tamam hocam yarın uğraşacağım çok sağolun

@Adion Şimdi windowsu indirdim ama taşınabilir harddiskten UEFI kurulumu yapabilirim değil mi ? Yoksa illaki flash bellek mi gerekiyor ? Bir de UEFI kurmadan önce BIOS güncellemek zorunda mıyız ? Son olarak intel chipset güncellemesini nasıl yapacağım ? Videoda o dosyayı filan nerden indirdiklerini göstermiyorlar da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…