Dışarıdan parçaları kesinlikle kabul etmezler bence de, ondan dolayı işlemciyi kendim değiştireceğim. Power kabloları vs çok uğraştırıyor. Umarım yardımcı olurlar.
Vatan Bilgisayar'dan yeni bir anakart alacağım, eski anakarttaki parçaları yeni alacağıma taşıyıp aynı gün teslim ederler mi?
Aynı gün teslim gerçekleşmeyebilir fakat kurulum hizmeti vardı en son. Bazı dışarıdan alınan parçaları montajda kabul etmiyorlardı. Şu an durum ne bilmiyorum. Bunu deneyimlemeniz gerek. Ayrıca her vatan bayisi aynı muameleyi yapmıyor. Sizi direkt olarak kapıdan bile çevirebilirler.
Dışarıdan parçaları kesinlikle kabul etmezler bence de, ondan dolayı işlemciyi kendim değiştireceğim. Power kabloları vs çok uğraştırıyor. Umarım yardımcı olurlar.
Yakınımda bir vatan bayisi var. Bayiden alınan parçaları bile birleştirmiyorlar. Başka bayilerde sadece anakart değişiminde bile tüm sistemin parçalarını birleştirdiklerini duymuştum. Gideceğiniz yere bakıyor. Bir deneyip buradan bu deneyimi paylaşırsanız başkalarınında bilgisi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.