Vatan Bilgisayar anakartımı servise hala vermedi

ailkertumer

Decapat
Merhabalar.

17.01 tarihinde Vatan Bilgisayar şubesinden servise göndermiş olduğum MSI B360M PRO-VD anakartım 8 gün olmasına rağmen hala servis yolunda görünmekte konuyla ilgili görüşmek için aradığımda herhangi bir cevap alamıyorum. MSI Türkiye servisi olan ServisPoint'e gönderiliyormuş galiba orayı aradığımda ise bana anakartın servis numarası gibi bir şeyi sordu fakat benim elimde sadece Vatan'ın vermiş olduğu ürün takip numarası var. Kutunun üzerinde bu hanımefendinin dediği şeyi bulmam mümkün müdür ya da neden bahsettiği hakkında bilgisi olan var ise bilgilendirmesi ricadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı ücretsiz siz de kargolayabilirdiniz. Vatan Bilgisayar'ı araya sokmanıza gerek yoktu. Biz kargoladık, sorunu çözdüler ve bize geri kargoladılar. Tek kuruş ödemedik ve 2 günde kargo dahil bütün işlemler halloldu.

Yaptık bir hata maalesef hocam, şimdi anakart nerede bir fikrim yok açıkçası şubeye ulaşamıyorum, servis pointe ulaşmış mı öğrenmem içinde anakart seri numarası ya da servis numarası gibi bir şey istedi operatör bayan onu kutuda nerden bulabilirim acaba?

Size vermiş oldukları 3 sayfalık sözleşme kağıdında ürünün seri numarası yazıyor.

Ağzı laf yapan bir arkadaşınızla anakartı verdiğiniz şubeye gidin. Maalesef bazen önemsemiyorlar yada toplu gönderim yapabiliyorlar.

Size vermiş oldukları 3 sayfalık sözleşme kağıdında ürünün seri numarası yazıyor.
Bana sadece tek sayfalık bir çıktı verildi hocam 3 sayfalık bir sözleşme almadım
Ağzı laf yapan bir arkadaşınızla anakartı verdiğiniz şubeye gidin. Maalesef bazen önemsemiyorlar yada toplu gönderim yapabiliyorlar.
İşten döndüğüm ve biraz mesafe olduğu için telefonla halledeyim diye uğraşıyorum ama sonuç o olacak gibi

Her durumda 20 iş günü sayacınız çalışıyor. Kanun açıkça kime gönderdiğinizin bir önemi olmadığını belirtir. İster Vatan'a, ister servise, ister markanın kendi ofisine doğrudan gönderin. Siz ürünü teslim ettiğinizde 20 iş günü süreleri başlar. O sürede onarım yapamazlarsa aynı ürünün sıfırını ya da paranızın iadesini isteme hakkına sahipsiniz ve satıcı bu halkınıza itiraz edemez.

İş günü süreci servise ulaşınca değil Vatan'a teslim ettiğimde başlıyor anladığım kadarıyla o zaman? Birde cumartesiyi iş gününden sayıyorlarmış doğru mudur?

Bu tip durumlarda kargo ücreti ödemeden anlaşmalı kargo ile ürünü gönderebilirsiniz ilgili servise.
VatanComputer veya Hepsiburada gibi şirketlerin depolarına kargolamanız yalnızca bürokrasiyi zorlaştıracak, fazladan beklemenize neden olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…