Vatan bilgisayar artık indirim yapmayacak!

Bahsettiğim bu değil tabiki siz zor durumdasınız anlıyorum, bende öyleyim ama en azından fiyatı bileceğiz.

Bence sistem alacak arkadaşlar beklesin. Ne demişler acele işe şeytan karışır. Zaten Dolar da şu zamanda 2 TL'nin üstünde. Düşünce alsınlar.

Sistem iyi ama Seagate HDD almanı öneririm.Bir yakınım WD aldı, fan ses yapmıyor HDD ses yapıyor aldığı günden beri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen beklemek gerek geç olsun güç olmasın.

Merhaba arkadaşlar, konuyu görünce Vatan bilgisayar personeli olarak sizlere bilgi aktarmak istedim. Konuda bahsedildiği gibi yasa gereceğince artık %25 ve %30 gibi indirimler yapılmayacak. Piyasadaki algı artık değişmeli ve henüz tüketiciler buna alışamadı, bundan sonra ünlü Vatan indirimleri uygulanacak ve bu indirimler her hafta belirli ürünlerde olacak. Örneğin: Microsoft Office yazılımları veya notebooklar
ve bir çok üründe, daha önceki %25 ve %30'da olmayan daha gerçekçi indirimler uygulanacaktır. Ve satış sonrası daha kaliteli bir hizmet sizlere sunulacaktır. Bundan sonra tüketici fiyatları daha net olarak bilecek ve yanıltan kampanyalar olmayacaktır. Vatan bilgisayar indirimleri bitmiş değil, farklı bir şekilde devam edecektir.

@Alican Çelt
Hangi şubede çalışıyorsunuz ?
İnternet'e özel olan bir ürünü şubeden aynı fiyata almamız mümkün mü ? Bazı şubeler bir çok malzeme alınca yapıyor ama ben bir tek ekran kartı alacağım.
Yazım kurallarına uyunuz, yoksa ceza gelecek. Hemen yazınızı düzeltin.

İstanbul Bağdat caddesi şubesinde çalışıyorum internet üzerinden alınan ürünler artık mağaza üzerinden teslim edilemiyor ancak birden fazla ve belli miktar üzeri faturalarda internet üzerindeki fiyatlar için
destek alınabilme imkanı olabiliyor..

Ee ben şimdi sistem toplayacağım 7 parçadan oluşuyor. O 7 parçanın her birinin indirime girmesini mi bekleyeceğim? Birini aldım diyelim, diğeri 1 ay sonra indirime girdi nasıl olacak bu iş? Yaş iş.

Haftalardır %25 indirim bekliyordum Logitech G430 almak için ama demek boşa bekliyormuşum...

@Alican Çelt Kulaklık gibi aksesuarların ne zaman indirime girebileceğine dair herhangi bir fikrin var mı?

Biraz sıkıntılı bir durum ancak firma destekli olarak bir çok marka üründe %20, %25 ve üzeri indirimler uygulanmakta takip etmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…