Eren_isler Femtopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 25 14 Şubat 2025 #1 Vatan Bilgisayar sitesinde ASUS bilgisayar bileşenleri neden bir anda kaldırıldı bilgisi olan var mı?
Vatan Bilgisayar sitesinde ASUS bilgisayar bileşenleri neden bir anda kaldırıldı bilgisi olan var mı?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.652 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #2 Evet ben de sadece yan donanımlar görüyorum. Belki Web'de satmayı bırakmışlardır. Ürün iade vs gibi durumlarla uğraşmamak için. Mağazalarda satışı devam ediyordur.
Evet ben de sadece yan donanımlar görüyorum. Belki Web'de satmayı bırakmışlardır. Ürün iade vs gibi durumlarla uğraşmamak için. Mağazalarda satışı devam ediyordur.
Eren_isler Femtopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 25 14 Şubat 2025 #3 Büyük ihtimalle mağazada vardır ama webde gece çoğu parçada %10 indirim oluyordu sanırım mağazada indirim yapmazlar.
Büyük ihtimalle mağazada vardır ama webde gece çoğu parçada %10 indirim oluyordu sanırım mağazada indirim yapmazlar.