Eren84921 Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 228 16 Mart 2020 #1 Herkese merhabalar arkadaşlar. Yanımda Cooler Master H500P modeli kasası var. Gerekli parçaları aldıktan sonra vatanbilgisayar'a götürsem, tüm parçaları toplarlar mı?
Herkese merhabalar arkadaşlar. Yanımda Cooler Master H500P modeli kasası var. Gerekli parçaları aldıktan sonra vatanbilgisayar'a götürsem, tüm parçaları toplarlar mı?
J John_cena312 Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 129 16 Mart 2020 #2 Daha önceden sormuştum sistemin hepsini o şubeden almadığınız takdirde toplamıyorlar.
Buğra Erzincanlı Hectopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 64 Makaleler 1 16 Mart 2020 #3 Yapmazlar diye duşunuyorum.
Eren84921 Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 228 16 Mart 2020 #4 Buğra Erzincanlı dedi: Yapmazlar diye duşunuyorum. Genişletmek için tıkla... Neden yapmazlar ki? Parçaları İtopya'dan alacağim neyse kendim toplarım parçaları yine de Vatan'a gitip sormak daha iyi olacak
Buğra Erzincanlı dedi: Yapmazlar diye duşunuyorum. Genişletmek için tıkla... Neden yapmazlar ki? Parçaları İtopya'dan alacağim neyse kendim toplarım parçaları yine de Vatan'a gitip sormak daha iyi olacak
samet sait Decapat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 160 Çözümler 1 16 Mart 2020 #5 Eren84921 dedi: Herkese merhabalar arkadaşlar. Yanımda Cooler Master H500P modeli kasası var. Gerekli parçaları aldıktan sonra vatanbilgisayar'a götürsem, tüm parçaları toplarlar mı? Genişletmek için tıkla... Yapacaklarını sanmıyorum fakat ufak bir rüşvetle işini halledebilirsin belki.
Eren84921 dedi: Herkese merhabalar arkadaşlar. Yanımda Cooler Master H500P modeli kasası var. Gerekli parçaları aldıktan sonra vatanbilgisayar'a götürsem, tüm parçaları toplarlar mı? Genişletmek için tıkla... Yapacaklarını sanmıyorum fakat ufak bir rüşvetle işini halledebilirsin belki.
J John_cena312 Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 129 16 Mart 2020 #6 Ben Vatan şubesine sordum toplamıyorlar. Belki sizin şube toplar bence sor. Eren84921 dedi: Neden yapmazlar ki? Parçaları İtopya'dan alacağim neyse kendim toplarım parçaları yine de Vatan'a gitip sormak daha iyi olacak Genişletmek için tıkla...
Ben Vatan şubesine sordum toplamıyorlar. Belki sizin şube toplar bence sor. Eren84921 dedi: Neden yapmazlar ki? Parçaları İtopya'dan alacağim neyse kendim toplarım parçaları yine de Vatan'a gitip sormak daha iyi olacak Genişletmek için tıkla...
Eren84921 Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 228 16 Mart 2020 #7 samet sait dedi: Yapacaklarını sanmıyorum fakat ufak bir rüşvetle işini halledebilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Üçret karsılıgında yapmazlar mi? Ücretsız yapacaklarını sanmıyorum.
samet sait dedi: Yapacaklarını sanmıyorum fakat ufak bir rüşvetle işini halledebilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Üçret karsılıgında yapmazlar mi? Ücretsız yapacaklarını sanmıyorum.
Buğra Erzincanlı Hectopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 64 Makaleler 1 16 Mart 2020 #8 Eren84921 dedi: Neden yapmazlar ki? Parçaları İtopya'dan alacağim neyse kendim toplarım parçaları yine de Vatan'a gitip sormak daha iyi olacak Genişletmek için tıkla... Sorunu doğru anladım değilmi itopyadan pc parçalarını topluyorsun vatana pc yi montajlama getiriyorsun değilmi? eğer bu şekilde diyorsun yapacaklarını hiç zannetmiyorum.
Eren84921 dedi: Neden yapmazlar ki? Parçaları İtopya'dan alacağim neyse kendim toplarım parçaları yine de Vatan'a gitip sormak daha iyi olacak Genişletmek için tıkla... Sorunu doğru anladım değilmi itopyadan pc parçalarını topluyorsun vatana pc yi montajlama getiriyorsun değilmi? eğer bu şekilde diyorsun yapacaklarını hiç zannetmiyorum.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 16 Mart 2020 #9 İnternet kafeler cüzi ücrete yapar . Bence videolar izleyerek siz de kurabilirsiniz .
J John_cena312 Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 129 16 Mart 2020 #10 Neden yapsınlar ki. Sadece zamanlarını boşa harcarlar. Ayrıca ücretle de toplayacaklarını sanmıyorum. Güzel eğitimler var onlarla toplayabilirsin.
Neden yapsınlar ki. Sadece zamanlarını boşa harcarlar. Ayrıca ücretle de toplayacaklarını sanmıyorum. Güzel eğitimler var onlarla toplayabilirsin.