Exprot Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #1 Merhaba, Vatan'ın internet sitesinden hdd aldım. Salı günü almıştım bekledim gelmedi, Perşembe aradım en geç yarın kargoya verilir dedi. Ama hala elime ulaşmadı, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2014
Merhaba, Vatan'ın internet sitesinden hdd aldım. Salı günü almıştım bekledim gelmedi, Perşembe aradım en geç yarın kargoya verilir dedi. Ama hala elime ulaşmadı, ne yapabilirim?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Ağustos 2014 #2 Kargo takip numaranızdan kontrol edin. Eğer siparişte hiçbir değişiklik yoksa UPS kargoyu arayıp durumu öğrenin.
Kargo takip numaranızdan kontrol edin. Eğer siparişte hiçbir değişiklik yoksa UPS kargoyu arayıp durumu öğrenin.
Barış Can KURT Hectopat Katılım 31 Ekim 2013 Mesajlar 299 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2014 #3 Bende geçen cuma aldım hdd hala bekliyorum. Farklı farklı açıklamalarda bulunuyorlar. Bakalım elime ulaşacak mı.
Bende geçen cuma aldım hdd hala bekliyorum. Farklı farklı açıklamalarda bulunuyorlar. Bakalım elime ulaşacak mı.