hazar99 Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 906 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar yarın sistem toplayacağım ve vatan bilgisayara da montaj işlemini yaptırttıracağım. Sizce Vatan Bilgisayarın montajı nasıl parçaları düzgün bir şekilde birleştiriyorlar mı?
Arkadaşlar yarın sistem toplayacağım ve vatan bilgisayara da montaj işlemini yaptırttıracağım. Sizce Vatan Bilgisayarın montajı nasıl parçaları düzgün bir şekilde birleştiriyorlar mı?
E Emrebey49 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #2 Hocam biraz geç gördüm ama evet Vatan Bilgisayar sistem montajı konusunda sağlam firmadır şüpheniz olmasın.
Hocam biraz geç gördüm ama evet Vatan Bilgisayar sistem montajı konusunda sağlam firmadır şüpheniz olmasın.
AntepGarnarli Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #3 Emrebey49 dedi: Hocam biraz geç gördüm ama evet Vatan Bilgisayar sistem montajı konusunda sağlam firmadır şüpheniz olmasın. Genişletmek için tıkla... Çok erken cevaplamışsınız hocam
Emrebey49 dedi: Hocam biraz geç gördüm ama evet Vatan Bilgisayar sistem montajı konusunda sağlam firmadır şüpheniz olmasın. Genişletmek için tıkla... Çok erken cevaplamışsınız hocam