O oyuncu46 Hectopat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar vatan'dan bilgisayar toplayacağım ama iyi topluyorlar mı ? Toplatanlar varsa mesaj atsın.
M Meraklı Üye Ziyaretçi 15 Ağustos 2015 #2 Kimseye güven olmaz, alıp evde toplaman daha iyi olur. Bilmiyorsan bile o kadar rehber var aç birini baka baka yap daha iyi.
Kimseye güven olmaz, alıp evde toplaman daha iyi olur. Bilmiyorsan bile o kadar rehber var aç birini baka baka yap daha iyi.
Sylvestre Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 722 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #3 Ben toplattım hatta elimde resmi bile duruyor. İlk başta ufak bir sorun oldu kabloyu tam oturtamamışlar temassızlıktan dolayı geri götürdüm ancak büyük bir sorunla karşılaşmadım.
Ben toplattım hatta elimde resmi bile duruyor. İlk başta ufak bir sorun oldu kabloyu tam oturtamamışlar temassızlıktan dolayı geri götürdüm ancak büyük bir sorunla karşılaşmadım.
Dikastes Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 240 15 Ağustos 2015 #4 Şubeden şubeye değişir bu durum. Sen en iyisi arkadaşın da dediği gibi kendin topla.
Refik42 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 99 Yer İstanbul,Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2015 #5 Şubedeki elemana göre değişir, ama en iyi sen kendin topla.