OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 16 Ekim 2019 #11 Astrous dedi: Sistem çalışıyor sadece sürüm güncellenecek. Elektrik kesintisinden ziyade risk almak istemiyorum ne olur ne olmaz eğer vatan güncellemez ise ben güncellemeyi denerim. Servise yollasam ne zamana geri yollarlar ? Genişletmek için tıkla... 2 günden fazla sürmesi için bir neden yok. Ama servisden servise değişebilir.
Astrous dedi: Sistem çalışıyor sadece sürüm güncellenecek. Elektrik kesintisinden ziyade risk almak istemiyorum ne olur ne olmaz eğer vatan güncellemez ise ben güncellemeyi denerim. Servise yollasam ne zamana geri yollarlar ? Genişletmek için tıkla... 2 günden fazla sürmesi için bir neden yok. Ama servisden servise değişebilir.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2019 #12 Vatan güncellemeyi yapar. Yani bana öyle söyledi çalışanlar. Hatta ekran kartı driverini güncelleyemedim götürdüm güncelleyip verdiler.
Vatan güncellemeyi yapar. Yani bana öyle söyledi çalışanlar. Hatta ekran kartı driverini güncelleyemedim götürdüm güncelleyip verdiler.
owsla Megapat Katılım 22 Mart 2014 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2019 #13 Ryzen 3000 serisi kullanmayacaksan BIOS güncellemesini kesinlikle yüklemeni gerektiren bir sebep göremiyorum.
Ryzen 3000 serisi kullanmayacaksan BIOS güncellemesini kesinlikle yüklemeni gerektiren bir sebep göremiyorum.
2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 16 Ekim 2019 #14 Tek BIOS'larda çok küçük de olsa her zaman risk var. Mod BIOS'larda risk daha fazla.