Vatan Bilgisayar BIOS Güncellemesini Yapar mı?

Alpolik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşlar ben Vatan PC'den bilgisayar toplayacağım fakat malum stok sorunundan dolayı fiyatlar uçtu ve ekran kartı fiyatları coştu ve ekran kartını sonra almaya karar verdim.

Kafamı kurcalayan konular var ki ekran kartsız PC'yi Vatan'da toplatsam BIOS güncellemesini yaparlar mı? En azından PC'yi toplarlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
20 lira toplama ücreti alıyorlar diye biliyorum dostum. Çoğu mağaza güncelleme yapıp yolluyor anakartı ama alırken sen yine de sor.

Ben bu cumartesi aldım bilgisayar normalde bios güncellemesi yapmıyorlardı benim yanımda hazır usb olduğu için ve biraz muhabbetimiz olduğu için güncelledik ama normalde güncellemiyorlarmış

20 lira toplama ücreti alıyorlar diye biliyorum dostum. Çoğu mağaza güncelleme yapıp yolluyor anakartı ama alırken sen yine de sor.
Ordan bilgisayar parçasını aldığınız sürece montajı ücretsiz yapıyorlar. Ama BİOS güncellemesi yapmıyorlar diye biliyorum çünkü bende yapmadılar.

Ben önceki cumartesi topladım pc ve ücret ödemedim
Ordan bilgisayar parçasını aldığınız sürece montajı ücretsiz yapıyorlar. Ama BİOS güncellemesi yapmıyorlar diye biliyorum çünkü bende yapmadılar.
Daha önce gördüğüm faturalara dayanarak söyledim birçok kişinin faturasında 20 lira toplama maliyeti gibisinden bir şey yazıyordu.

Her insanın aldığı şube farklı dolayısıyla fikirleride farklı. İsmini vermiyeceğim bir şubeden PC toplamıştım. Fanları takmamışlar, sonradan götürdük vidalar yalama olmuştu, vida yuvalarının yakınında çizikler vardı, termal macunu aşırı fazla sürüp anakartın yüzeyine bulaştırmışlarıdı. Yani anlıyacağınız berbat deneyim olmuştur. Suçlarınıda kabul etmemişlerdi, tartışarak kasayı değiştirmiştik. Termal macunu elle sürüp, eski nesil ürünleri yeni nesil üründen pahalıya satıp, benden daha iyi mi biliyorsunuz tadından takılan insanlar olduğu sürece ben Vatan'dan toplamam. Sadece Vatan değil benzeri yerlerdende. Kendim alıp kendim montajlarım. Arkadaşa sistem toplarken biz B250 istememize rağmen bize H110 satmaya kalmışlardı, yetmiyormuş gibi bizimle tartışmışlarıdı. Ne oldu peki ? Sonuç orda onunla uzun süre tartıştıktan sonra istediğimi aldım. Müşteri hizmeti böyle olan bir yer benim için sadece mecbura kalırsam ürün alacağım basit bakkalla döndü.

Teşekkürler fakat çoğu yorumu gördüğüm zaman ise kendiniz toplayın diyorlar bu konudada yardımcı olurmusunuz sizce kendim mi toplamalıyım yoksa onlara mı toplatmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…