Hocam sistemi VATAN bilgisayar toplamayacak ben toplayacağım. Elimde G3258 dışında LGA1150 işlemci olmadığı için anakartı çalıştırıp güncelleyemeyeceğim. Sadece anakartı alsam güncelleyebilirler mi?
Pardon elinizde varmış işlemci. Ben kendim güncelledim bir sorun çıkmadı, Technopat'ın videolu olarak anlatımı da var, ama sosyalde çoğu arkadaşta güncelleme yaparken sıkıntı çıktı garantiye göndermek zorunda kaldılar. Videosu da altta oradaki Z97 Gaming 7 ama güncelleme aynı risk almayım derseniz mağaza telefonuna ulaşarak bilgi alabilirsin.
Hocam elimde LGA1150 işlemci olarak sadece G3258 var ve G3258 biosu güncellenmemiş anakartlarda çalışmıyor sıkıntım bu. Yani açılmayan bir Windows da bios güncelleyemem.
Pardon elinizde varmış işlemci. Ben kendim güncelledim bir sorun çıkmadı, Technopat'ın videolu olarak anlatımı da var ama sosyalde çoğu arkadaşta güncelleme yaparken sıkıntı çıktı garantiye göndermek zorunda kaldılar. Videosu da altta oradaki Z97 Gaming 7 ama güncelleme aynı risk almayın derseniz mağaza telefonuna ulaşarak bilgi alabilirsin.
Hocam siz beni anlamadınız konuyu iyi okursanız anlayabilirsiniz. Şimdi bende G3258 işlemci var ve anakartın biosu başkabir işlemci takıp güncellendikten sonra ancak G3258 i çalıştırabiliyor. Bende G3258 dışında işlemci yok o yüzden ben biosu güncelleyemem sistem çalışmaz yani.
Hocam sistemi VATAN bilgisayar toplamayacak ben toplayacağım. Elimde G3258 dışında LGA1150 işlemci olmadığı için anakartı çalıştırıp güncelleyemeyeceğim. Sadece anakartı alsam güncelleyebilirler mi?