Vatan Bilgisayar bir gün sonra mouse iade alır mı?

Mccree

Hectopat
Daha fazla  
Mouse Rampage DLM-355. Driverından memnun kalmadım. DPI'da sadece 3 seçenek var. İstediğim gibi ayarlayamıyorum. Bilgisayarı kapatsam bile tekerlek kenarındaki kırmızı ışık sönmüyor. Her seferinde kablosunu çıkarmak zorunda kalıyorum. Daha dün aldım. Faturam var. Kutusu her şeyiyle duruyor. Hiçbir hasar, çizik yok. Üzerine biraz daha para koyup daha iyi bir şey almak istiyorum. İade alırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet alıyorlar. Bende aldıktan 1 gün sonra götürmüştüm. Kutusu deforme olmasına rağmen birebir değişim yapmışlardı. Fakat iade ederken kusur arıyorlar mı orasını bilmiyorum. Ancak kupon yada ücret iadesi olmuyor sanırım, ya birebir değişim yada farkını vererek farklı bir ürün alabiliyorsunuz.
İşlemci almıştım memnun kalmadım dedim, götürdüm kupon verdiler üstüne ekleyip yenisini aldım. Ancak benim aldığım ürün teşhir ürünüydü ve kutusu açılmıştı (sonradan bantlamışlar).

Internetten mi aldınız mağazadan mi aldınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…