oknbzk Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 242 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2014 #11 Çalışır hale getirirler eğer işletim sistemi de satın alırsan kurarlar. Bios'dan yapılması gereken öyle önemli bir ayar yok gerek de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2014
Çalışır hale getirirler eğer işletim sistemi de satın alırsan kurarlar. Bios'dan yapılması gereken öyle önemli bir ayar yok gerek de yok.
Flaming0 Kilopat Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 15 Haziran 2014 #12 Sistemi toplarlar, çalışıyor mu kontrol eder, arkadaşın dediği gibi eğer orijinal bir işletim sistemi alırsan (ki almanı tavsiye ederim çünkü bu tarz sistem toplamalarda işletim sistemi normale göre çok ucuza geliyor) onu da kurarlar.
Sistemi toplarlar, çalışıyor mu kontrol eder, arkadaşın dediği gibi eğer orijinal bir işletim sistemi alırsan (ki almanı tavsiye ederim çünkü bu tarz sistem toplamalarda işletim sistemi normale göre çok ucuza geliyor) onu da kurarlar.